Leen Zijlmans uit Raamsdonksveer,''Klaar Met Het Verleden''.

“Ik ben klaar met het verleden en wat geweest is, is voorbij. Hoe hard je soms ook valt, je moet toch weer opstaan. Hoe ver je ook terugvalt, je moet ook weer doorgaan. Ik ga bij het verleden nooit meer stilstaan, dus vergeven en vergeten, laat het gaan”. Met die woorden probeert Leen Zijlmans in zijn nieuwe single,''Klaar met het verleden'', die bij Nationale Artiesten Parade verschijnt, een boodschap over te brengen die waarschijnlijk veel mensen zal raken. Voor wat betreft het overbrengen van een boodschap in liedjes heeft Leen al een behoorlijke reputatie. Met name met het nummer,''Opa'', heeft hij aardig wat mensen ontroerd.

 Leen: ‘Ik had onlangs contact met Jheron van de Heijden die aangaf dat hij een echt “Leen Zijlmans” lied op de plank had liggen. Nadat ik het hoorde begreep ik wat hij bedoelde. In veel van mijn uitgebrachte liedjes vertolk ik een verhaal en daar luistert mijn publiek aandachtig naar. Producer Manfred Jongenelis is er overigens heel goed in geslaagd om het muzikaal in mijn vertrouwde sound te verpakken.’  
Dit nieuwe nummer is uitgebracht door Nationale Artiesten Parade, is vanaf 13 september 2023 via de streamingsdiensten te beluisteren. De clip, opgenomen door Ron Schmid, is te bewonderen op diverse portals. De beelden zijn geschoten in Oud Heusden alwaar Leen door de straten loopt om het verhaal al zingend te vertellen…..en daar horen geen hossende danseressen bij.
Mooi lied met diepgang!

Mike Noye uit Tlburg,''Gipsy Girl, geleend van Ferrari.

Met, ''Gypsy Girl'', meldt Mike Noye (1980) zich weer terug met een hitgevoelige single. Het is de aanloop naar de release van zijn binnenkort te verschijnen album, waarmee Mike zijn 10-jarige jubileum viert. Dit zal gepaard gaan met een knalfeest op 16 september a.s. in Bar de Korenbloem in Tilburg, waar diverse artiesten acte de présènce zullen geven.

''Gypsy Girl'', kwam wederom tot stand in nauwe samenwerking met producer Mario Veltman. De eerste reacties zijn veelbelovend, en naar verwachting zal deze song in de komende tijd veelvuldig te horen zijn.

Aantekening:
Het nummer komt oorspronkelijk uit 1977 en is van Frank Faas die geboren werd in 1945 te s'hertogenbosch. Frank Faas werd vooral bekend door o.a. zijn mega-hits in 1976, ''Sweet Love'' en ''Monza'

Theodorus Hit-Tip voor de uitzending van 16 september.
-----------------------------------------------------
Michael Reins uit Deventer,''Jou Blijf Je Kussen''.
We dansen de MAMBO!

Het komt de laatste tijd veelvuldig voor dat beginnende artiesten aankloppen bij producer Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio om een debuutsingle bij hem op te nemen. Vooral de gemoedelijke sfeer en het luisteren naar de wensen van de klant worden als zeer prettig ervaren. Ook Michael Reins nam onlangs de stap om zijn allereerste single door Verkooyen te laten produceren. Michael gaf aan dat hij een vlot nummertje wilde hebben waarin gezelligheid de boventoon moest voeren. Toevallig had Frank het door hemzelf geschreven en geproduceerde lied ‘Jou blijf je kussen’ op de plank liggen. Die voldeed aan alle wensen en hiermee hoopt Michael landelijke bekendheid te behalen.


Michael: ‘ Ik ben in Deventer opgegroeid in de Rivierenwijk. In deze volkswijk luistert bijna iedereen naar Nederlandstalige muziek en ben er best trots op dat daar mijn roots liggen. Tijdens mijn jeugd pakte ik regelmatig de microfoon om gezellig met liedjes mee te zingen. Op een gegeven moment werd ik zelfs gevraagd om op een feestje te komen zingen. Omdat ik dat zo leuk vond kocht ik een aantal geluidsbanden om professioneel voor de dag te komen. Inmiddels word ik regelmatig geboekt voor uiteenlopende feesten. Als je dan ook eigen liedjes kunt zingen kun je je onderscheiden. Dat is iets wat ik graag wil bereiken. Ik trap af met,''Jou Blijf Je Kussen''en hoop er veel mensen mee te bereiken.’ Dat zou zomaar eens kunnen met deze heerlijke dansbare Mambo!!

Theodorus Hit-Tip voor de uitzending van 16 september.
-----------------------------------------------------
John Kettenburg,''Praatjes''.

Omdat Johan Kettenburg na vele jaren nog steeds leuke reacties krijgt op het nummer ‘Al jouw woorden zijn teveel’ heeft hij besloten om terug te keren naar de producer die deze plaat destijds voor hem gemaakt had. In dit geval betreft dat Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio. Met name de opbouw en het feestgehalte van dit nummer is iets, wat achteraf, toch beter bij Johan past. Ondanks dat hij nadien bij andere partijen een aantal leuke liedjes uitbracht, meent Johan met deze hernieuwde samenwerking de juiste muzikale weg te bewandelen en presenteert hij vol trots zijn nieuwe single,''Praatjes''.

Johan: ‘De credits voor het onderwerp gaan naar tekstschrijver Bram Koning. Dat praatjes geen gaatjes vullen weten we allemaal. Iedereen heeft wel ervaring met mensen die op je pad komen en je gouden bergen beloven. In het begin klinkt dat allemaal heel leuk en aardig, maar uiteindelijk komt er helemaal niets van terecht. Bram weet met de juiste woorden het verhaal kloppend te maken zodat je blijft luisteren tot het einde. Ik gaf wel meteen aan dat de opname bij Frank Verkooyen plaats moest vinden. Dat was natuurlijk geen enkel probleem en het eindresultaat is gewoon helemaal TOP. Wat die mannen als het ware hebben samengesmolten verdient een groot compliment.

Bjorn Klok,''De Laatste Sirtaki'', geleend uit 1985 van Koos Alberts.  

Met, ''De Laatste Sirtaki'', presenteert de uit Oldenzaal afkomstige zanger Bjorn Klok een geweldige opvolger voor zijn single ,''Het Meisje Uit Mijn Dromen''. Als liefhebber van piratenhits en Nederlandstalige muziek groeide Bjorn op met liedjes van Koos Alberts zoals, ''De Laatste Sirtaki''. Samen met zijn producers Sonic Solutions nam Bjorn een geheel nieuwe versie op, die helemaal in deze tijd past. Prima nummer, nog steeds!

Charelle,''Weer Ging Een Vriendschap Kapot'',

De Bossche levenslied zangeres Charelle is opgegroeid met de muziek van de op 1 januari 2022 overleden zangeres Stella (Bos). Een van haar favoriete nummers was, ''Weer Ging Een Vriendschap Kapot''. Charelle dook begin dit jaar de studio in met hitproducer Harald Queens (bekend van Marco Schuitmaker, Robert Pater, Rudy de Wit e.v.a.) om dit liedje in een nieuw jasje te steken. De opname bleef echter op de plank liggen omdat er duetsingles verschenen met Frank Falcon, in aanloop naar het duettenalbum welke dit najaar zal verschijnen.  

Ondertussen verschenen er andere covers van','' Weer Ging Een Vriendschap Kapot'', maar de versie van Charelle willen we de liefhebbers niet onthouden. Charelle laat wederom horen dat ze een geweldige zangeres is en geeft haar geheel eigen draai aan dit fraaie lied van wijlen Stella.

Etienne Alvares,''Wat Jij ook Doet''.

Zanger/entertainer Etienne Alvares presenteert na het succes van ‘Waarom Zo Liegen’ een knaller van een opvolger met ‘Wat Jij Ook Doet’.  Etienne staat al jaren voor feest, polonaise en gezelligheid en hij bezit werkelijk alle bestanddelen die nodig zijn om feesttenten, kroegen en zalen op zijn grondvesten te doen laten schudden.  Etienne is afkomstig uit Zaandam waar hij in 1963 is geboren en al jarenlang woonachtig in het Brabantse Oss.

 Hij begon zijn muzikale carrière als DJ maar al snel ontdekte hij dat hij kon zingen. Hij trad op als leadzanger van diverse bandjes en hij werd op een gegeven moment de huiszanger van het beroemde Amsterdamse café Bolle Jan, waar de basis ligt voor vele succesvolle carrières. De nieuwe single,''Wat Jij Ook Doet'', is geproduceerd door niemand minder dan Manfred Jongenelis (bekend van John de Bever, Willem Barth, Sieneke, John West e.v.a.). Hiermee heeft Etienne een klapper van een hit in handen.

De Havenzangers uit Apeldoorn,''Ik Heb Liever dat Je Gaat''.

De Havenzangers komen na herkenbare nummers zoals, ''Country Dans'', ''Jij Bent De Zon'' en ‘s ''Nachts Na Tweeën'', met een knaller van een opvolger genaamd, ''Ik Heb Liever Dat Je Nu Gaat''.
Willem en Wesley Mulder staan al jaren garant voor feest, polonaise en gezelligheid en de mannen bezitten werkelijk alle bestanddelen die nodig zijn om feesttenten, kroegen en zalen om te bouwen tot een feestpaleis.

De chemie tussen de Havenzangers en het creatieve brein van hitschrijver Emile Hartkamp heeft geresulteerd in het volks klinkende feestnummer Ik Heb Liever Dat Je Nu Gaat. De productie was in handen van Emile Hartkamp en Norus Padidar.

Jan Smit en Marco Schuitmaker,''Van Goes Tot Purmerend'',

Daar is ie dan, het langverwachte duet tussen Jan Smit en Marco Schuitmaker is nu uitgekomen. Het lied heet, ''Van Goes tot Purmerend'' en is een oud nummer van Jan(tje) Smit uit 1999. Een gezellige meezinger die herinneringen oproept aan vroeger.

Gebroeders Ko,"Alleen Maar een Sombrero",

Feestduo Gebroeders Ko,Ton en Gerard Koopmans gaan op de Mexicaanse tour met alles erop en eraan: flamenco, castagnetten en tequila in, ''Alleen Maar Een Sombrero''. Altijd raak met deze twee toppers.

 

 

 

José Sep,''Feestje Zonder Mannen''.

Nadat José Sep zichzelf lekker liet gaan met haar vorige single, welke overigens nog veel wordt gestreamd, is hier haar nieuwe single,''Een feestje zonder mannen''.

Of is het nu Geen feestje zonder mannen? José doet het allemaal uit de doeken in haar nieuwstefeestknaller. Omdat de vrolijke zangeres altijd vernieuwend en verrassend bezig is wilde ze dit ookweer met deze single laten horen en zien. Een splinternieuwe single geschreven door Pascal de Vormer en Peer Pruysenaere.
Topproducer Manfred Jongenelis heeft er een geweldig arrangement van gemaakt.

Weer net evenanders maar met de onvervalste José Sep saus eroverheen. Een aanstekelijk liedje wat zo in iedere feesttent, kroeg of evenement luidkeels meegezongen zal worden. Een perfecte toevoeging aan haar herkenbare feestrepertoire. Voor de clip is José deze keer op zoek gegaan naar alleen maar mannen. “Alleen maar leuke mannen” lacht José. Het was opnieuw een feestje om deze mannenclip samen met Joeri van den Kieboom te draaien. En de mannen…….die hebben laten zien dat het zonder hun geen feest is.

Louisa Janssen (1985) uit Venlo,"Bonjour Madame",

“Al is een meisje uit de wagen, de wagen zal nooit uit het meisje gaan” zijn de eerste zinnen van Bonjour Madame van de bekende realityster Louisa Janssen. De plaat is ook de leader van haar nieuwe tv-programma op TLC, Louisa en Rowan Op De Camping. Heerlijke foxtrot, leuk!

 

 

Frank van Weert,''Soms heb Ik Spijt'', (REMIX)"

''Soms heb Ik Spijt'',  is de favoriete single van Frank van Weert. Hij is de studio ingedoken om er een fijne eigentijdse remix van te maken. Hij bracht dit nummer al 4 jaar geleden uit....

 

Perry Zuidam uit Rotterdam,''Hasta La Vista'', geleend uit 1973 van Rex Gildo.

Het is Perry Zuidam weer gelukt om een pareltje uit de goede oude tijd boven water te vissen. Het betreft het van oorsprong Duitstalige nummer ‘Hasta la Vista, Maria Dolores’ dat door Rex Gildo in 1973 reeds is uitgebracht. Perry probeert altijd op een bepaalde manier liedjes te zoeken die bij hem passen waar hij vrolijk van wordt. Hij heeft ruimschoots bewezen dat hij daarin succesvol is. Met zijn eigen herkenbare stemgeluid valt hij op tussen de gevestigde namen en dat resulteert dan vaak in bijzondere liedjes die nostalgie ademen. ''Hasta la Vista-Maria Dolores'', is ook zo’n plaat die voldoet aan alle eisen die Perry vooraf stelt. Er moet een verhaallijn inzitten die in de videoclip uitgebeeld kan worden. Hij ziet dat als een stukje amusement dat het geheel compleet maakt. Volgens Perry draagt dat zeker bij tot succes. Hij meent dat, als hij voor de clipopname al zingend door een stad loopt, de kijkers niet kan boeien. Een boeiend verhaal wordt beter bekeken en levert veel meer reacties op.

 

Johnny Valentino uit Hellevoetsluis presenteert zomerse single met een happy end.

De samenwerking met producer Laurens van Wessel heeft reeds pareltjes opgeleverd ,''Mi Amore'', ''Jij bent de ware'', ''Mag ik even met je dansen'' en ''Mooier dan de rest''. Maar deze zomer komt positiviteitsgoeroe, zanger en entertainer Johnny Valentino, geboren in Vlaardingen met een werkelijk spetterende opvolger genaamd',''Er is altijd wel een moment''. Een supervrolijke single waarvan de tekst weer is geschreven door Olav Hesselmans.

‘Ik ben deze zomer weer geboekt voor zo’n 70 shows in diverse vakantieparken en overal waar ik kom, zingen de mensen het refrein nu al mee en lopen ze de polonaise. ''Er is altijd wel een moment'', is een positief liedje met de diepere boodschap dat je je niet moet laten leiden door narigheid. Hoe slecht je leven er momenteel ook uit lijkt te zien, houd hoop, want na regen komt zonneschijn en er is altijd wel een moment, een nieuw begin met een happy end!’, aldus een enthousiaste Johnny Valentino.  
Johnny Valentino is nog steeds één van de meest geboekte artiesten van het land omdat hij staat voor feest, energie en positiviteit! Hij zit al bijna 40 jaar in het vak, maar gaat nog onverminderd door met zijn vele shows in casino's, op bedrijfsfeesten, vakantieparken en vele andere locaties en evenementen in binnen- en buitenland.  

Robert Pater uit Raalte,''El Bandido'', eerbetoon aan Will Tura.

De nieuwe single van Robert Pater  is een meezinger van formaat en een heerlijke oorwurm. Met zijn versie van, ''El Bandido'', levert Robert  een eigentijdse vlotte versie af die aan zal slaan bij jong en oud. Deze hit zal uit veel speakers gaan klinken de komende tijd. Het is de cover van de enorme hit destijds in 1966 van Will Tura.

 

PRIMEUR PRIMEUR PRIMEUR PRIMEUR!

Frank Verkooyen,''Nog Een Keertje'',
Dat is de nieuwe single, heet van de naald. Opzwepend naar Kreta met een onvervalste sirtaki.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jan Van Est uit Dordrecht,''Wat Jij Verwachtte'',

''Wat Jij Verwachtte'', is een vrolijk en aanstekelijk liedje waarvoor menig voetje van de vloer zal gaan.Met zijn optredens in heel het land is Jan van Est een graag geziene zanger. Van bruiloften tot braderieën en van campings tot voetbalstadions.

Jan bracht een aantal zeer succesvolle singles uit zoals: Kleine Jongen, Ik Wil Maar Kijken, Er Gaat Een Trein Naar Niemandsland en ook Nu Loop Je Mij Voorbij, een gevoelig nummer waarin hij zingt over voorbije liefde en verdriet op zijn eigen manier. Met zijn geweldige stemgeluid en afwisselende eigen repertoire is het een feestje wanneer Jan van Est op de bühne staat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dennis Jones,''Ouzo'', Zomerknaller geleend uit Duitsland van Vincent Gross.
«Kalimera – Kalispera – Kalinichta» – de nieuwe zomersingle,'Ouzo', van Dennis Jones is een feestknaller van jewelste; Een paar sirtaki klanken, en je hebt meteen goede zin! Deze oorwurm nestelt zich meteen in ieders oren en gaat niet meer uit je hoofd.  Het liedje ‘Ouzo’ is in de Duitse versie van Vincent Gross momenteel een enorme zomerhit in de Duitstalige landen, en Dennis Jones werd zo vrolijk van dit liedje, zodat hij besloot er een Nederlandstalige versie van te maken. “Ik heb meteen mijn producer Kees Tel gebeld en samen zijn we aan de slag gegaan. Ook Kees was ontzettend enthousiast over dit liedje. Hij speelt alle instrumenten op deze plaat, waaronder bouzouki. Het talent van Kees verbaast me iedere keer” weet Dennis te vertellen over deze productie.  Ook in Nederland en Vlaanderen lijkt ‘Ouzo’ uit te groeien tot een grote zomerhit. Een videoclip is te zien op de bekende clipkanalen. Proost mee en dans sirtaki!

Alles zit er in, citaten van de muziek gejat van Vicky Leandros, Klubbb3 en zelfs Conny Froboess met haar Grote hit destijds,''Zwei Kleine Italiener''.
Kwestie van beuren, of het nu uit het oosten komt, of naar Nederland gesleept wordt.

 

 

 

Stef Ekkel en Monique Smit,''Wie Heeft Hier De Grootste'',

 ''Wie Heeft Hier De Grootste'', dé feestknaller van 2023! De man die al jarenlang iédere feesttent op z’n kop zet, samen met de állergezelligste vrouwelijke artiest van dit moment: Stef Ekkel en Monique Smit brengen vandaag wat op voorhand dé zomerhit van 2023 belooft te worden! Stef en Monique komen elkaar al jaren backstage tegen in het land, maar tijdens de afgelopen muziekreis naar Turkije is de muzikale vonk nu echt overgeslagen: Stef benaderde Monique voor een duet en mede door de zelfspot van beide artiesten is toen het idee ontstaan om een nummer op te nemen over “wie hier nou de grootste heeft?”.

Na Stef’s, ''Liever Te Dik In De Kist'' en met de huidige zwangerschap van Monique een vraag waarop het antwoord niet 1, 2, 3 voor de hand ligt! ????

Met dit tweetal is een echte feestknaller vol humor in ieder geval gegarandeerd.

 

 

 

TWEE maal Theodorus Hit-Tip!!!

BERK MUSIC PRESENTEERT: De Familie Knipping uit Nijmegen met twee nieuwe hits!!

Gebroeders Knipping stoppen met zingen. Hun laatste single is nu hier te horen en natuurlijk in mijn nieuwe uitzending begin augustus.......

''Jij Bent Het Mooiste Meisje''. Een mooie afsluiter van hun carriére voor de broers.Gebroeders Knipping,''Jij Bent Het Mooiste Meisje,

 

 

 

Joey Knipping,''Mijn Lieve Jongen'',

Joey Knipping brengt een ode aan zijn zoontje Lió met het nummer ''Mijn Lieve Jongen''.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TWEE TOPPERS!!

Marco Schuitmaker,''Zomernacht In Griekenland'', geleend van Die Flippers.

Nu is het dus de beurt aan Marco Schuitmaker om de melodie opnieuw aan de man (en vrouw) te brengen. Aan naamsbekendheid hoeft de sympathieke zanger al niet meer te werken. De engelbewaarder, óók gecoverd (van Mieke) was een grote knaller. Maar Schuitmaker nam, ''Zomernacht in Griekenland'', al veel eerder op en wel in 2018, het was zijn 3e single destijds. Het waren schrijver Christiaan Hulsebos en producer Kees Tel die Schuitmaker begeleidden, al zijn beiden bij al zijn tracks betrokken. Nu is besloten het nummer opnieuw op te nemen, met nieuwe instrumentatie en een wat ander tempo. Dat men voor dit nummer koos, heeft te maken met zijn eigen fans, dit is namelijk een live-favoriet van velen. Luister zodoende hier links naar de beide uitvoeringen van Marco én de oorsprong van de melodie. Wel, die oorsprong komt uit Duitsland, want Die Flippers scoorde er hun zoveelste hit mee in het jaar 2000.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Johnny Gold getrouwd en zingt nu,''Alles'',

Met zijn allernieuwste single slaat hij deze keer een voor hem wel geheel nieuwe weg in, geen gewone feestmuziek maar, zoals hij het zelf omschrijft “PartyPop” en dat is niet zonder reden, want er zit nogal een verhaal achter de nieuwe single van het enfant terrible van onze Showbizzz !!!!!! Eindelijk is Gold (Kees Verlee) gestrikt!

Ook een doorgewinterde feestartiest zoals Johnny Gold komt een keertje de ware liefde tegen, zoals al het goede wat hem overkomt is ook deze gebeurtenis iets wat voor hem een speciaal plekje krijgt in zijn muzikaal prentenboek des levens.Als uiteindelijk na zes jaar deze liefde word bekroond met een romantisch huwelijk snappen jullie wel dat hij hier ook een muzikaal verhaalvan wil maken, maar dan net ff anders als de meeste van zijn tot nu toe uitgekomen singles,bijkomend detail … de track word gereleased op de dag van zijn huwelijk, de videoclip twee weken later met daarin de beelden van zijn huwelijksdag !!!!!!! Ook deze nieuwe Johnny Gold track is weer gemaakt in de Office Studio van Dylan Feenstra, een muzikale Tovenaar waar we in de toekomst nog heeeeel veel feestelijke producties van kunnen verwachten !!!!!!“Alles” is allesbehalve een saai liefdeslied … het is een feestelijke oerkreet van liefde & geluk over wat hem nu na ruim zestig jaar is overkomen, maarrrrr … wees vooral niet bevreesd … als de wittebroodsweken voorbij zullen zijn, het gewone leven weer zal aanvangen en het juinen toch weer de overhand gaat krijgen, zal waarschijnlijk zijn volgende single weer klinken zoals ze altijd hebben gedaan.

 

 

 

Bobby Prins,''Niet Van De Jongste Meer''

Bobby Prins is een monument in de Vlaamse showbizz die ook in Nederland nog steeds enorm succesvol is. Zijn agenda staat steevast volgeboekt en zijn cd-albums verkopen al jarenlang als zoete broodjes. Dit jaar viert Bobby zijn 60 jarige carrière met een fantastisch nieuw album. Op het album staan 12 nummers waarvan de titelsong, ''Niet Van De Jongste Meer'', als eerste single gelanceerd word. De Nederlandse versie van, ''On This Night Of A Thousand Stars”'', uit 1976 werd door tekstschrijver Dennie Damaro omgetoverd tot, ''Niet Van De Jongste Meer''. Een tekst en lied waarin Bobby zich meteen kon vinden en ook enorm in gelooft. Hopelijk worden zijn nieuwe single en album gesmaakt en mogen zijn fans nog lang genieten van zijn uniek en warm stemgeluid.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mark Doldersum uit Assen,''Ik Wil M'n Liefde Geven''.

Als er één producer is die precies aanvoelt welke sound bij een artiest past is dat Frank Verkooyen wel. Dat was dan ook exact de insteek van Mark Doldersum om met deze eigenaar van The Boom! Music Studio in zee te gaan. Ze hadden al afgesproken om geen covers meer uit te brengen, maar daar komen ze toch nog eenmalig op terug. Frank had namelijk het idee dat een vette bewerking van Benny Bottram’s piratenplaatje,''Ik Wil M'n Liefde Geven'', de uit Assen afkomstige zanger steviger in het zadel kon zetten. Het is namelijk een piratenknaller die vrijwel elke geheime zender luisteraar van A tot Z kan meezingen.  

Mark : ’Frank heeft er een heerlijke foxtrot van gemaakt. Het is lekker dansbaar en zoiets past perfect in m’n repertoire. Normaliter geef ik een half uur vol gas, maar heb het idee dat deze plaat als break tussendoor ook gewaardeerd wordt. De opname ging wonderbaarlijk snel en het resultaat klinkt echt helemaal geweldig. Vanaf de volgende productie wil ik alleen nog maar nieuwe nummers maken. Ik sta voor alles open, als het maar bij me past. Gelukkig kan Frank Verkooyen mij daar verder in adviseren.  Omdat ik geen voorspelbare liedjes meer wil maken hebben we wel een uitdaging, maar die ga ik maar al te graag aan met Verkooyen.’

 

 

 

Colinda: Eerbetoon aan Stella Bos,''Weer Ging ’n Vriendschap Kapot'',


Een berichtje dat Colinda, afkomstig uit Tilbug kreeg van één haar Facebookvrienden Niek Neijenhuis) heeft haar aan het denken gezet. Niek schreef namelijk dat zij dé aangewezen zangeres zou zijn om,''Weer Ging ’n Vriendschap Kapot'', van Stella in een nieuw jasje te steken. Eigenlijk had Colinda al een ander liedje in haar gedachten, maar omdat ze het zo’n leuk gebaar vond van Niek, deelde ze dat met haar vaste producer Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio. Hij vond dat een goed plan en ging meteen voor haar aan de slag. Zoals gewoonlijk heeft Verkooyen alle registers opengetrokken en er een hoogstaande productie van weten te maken.


Colinda: ‘Ik kwam Stella regelmatig tegen tijdens de optredens in het land. Helaas is ze op 1 januari 2022 overleden. Omdat ik haar dochter Astrid ook heb leren kennen vroeg ik haar wat ze ervan zou vinden als ik ‘Weer ging ’n vriendschap kapot’ uit zou brengen. Daar stemde ze mee in. Nadat ik haar het eindresultaat liet horen vloeide er een traantje bij haar. Ze was zo blij en wist zeker dat haar moeder het fantastisch had gevonden. Omdat alles in principe toch al gereed was hebben we besloten om de single meteen maar te releasen.’

 

 

 

Uit s'Hertogenbosch:

Charelle en Franky Falcon,''Vergeet Je Tranen''.

 Na het succes van de single, ''Kom Eens Even Dicht Bij Mij'', slaan Charelle & Franky Falcon opnieuw de handen ineen voor de prachtige opvolger ‘Vergeet Je Tranen’. Dit gevoelige levenslied is een compositie en productie van Mario Veltman. ‘Vergeet Je Tranen’ is een voorbode van het dit najaar te verschijnen duetten-album van Charelle en Franky Falcon waarvan momenteel de opnames in volle gang zijn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Frans van Adrichem uit Eindhoven,'''Liefde en Haat''.

5 Jaar geleden alweer was zijn debuut met het nummer "Het Maakt Niet Uit". Daarna volgden nog o.a. "Vannacht" en "Mijn droom", nummers waar hij veel airplay en optredens mee vergaarde. Nu vond Frans het tijd voor een opvolger en dat moest een tekst zijn met hetgeen wat iedereen wel herkent in iedere vorm van relatie, want "Liefde En Haat" liggen immers dicht bij elkaar. De tekst werd geschreven door Alie Bakker en samen met Manfred Jongenelis heeft Frans van Adrichem er een geweldige aanstekelijke single van gemaakt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Johan Heeren Lanceert ,''Juanita'', in drie talen . (geleend van Nick MacKenzie uit 1973)

De Roosendaalse zanger Johan Heeren die eind 2023 zijn 25 jarig jubileum viert is inmiddels geen onbekende meer in de muziekwereld. Niet alleen in Nederland maar ook in het buitenland was en is Johan regelmatig te vinden op diverse feesten, partijen en evenementen. Met vele grote namen deelde hij bijna wekelijks het podium, en we kunnen dan ook met recht zeggen dat hij zijn sporen in de muziek meer dan verdient heeft.

Zoals wellicht bekend is is Johan idolaat van oude nummers. Meer dan eens blies hij oude hits nieuw leven in en niet zonder succes. Dit keer heeft hij gekozen om de hitsingle ‘Juanita’ van Nick MacKenzie in een nieuw jasje te steken. Nick MacKenzie, geboren als Nick van den Broeke, is een Nederlandse zanger, die vooral onder de vleugels van muziekproducent Jack de Nijs begin jaren zeventig succes kende in Nederland, België en Duitsland.

Het nummer Juanita is 50 jaar geleden voor het eerst uitgebracht (1973) en geproduceerd en geschreven door Jack de Nijs (Jack Jersey) en Bastiaan (pseudoniem voor Chiel Montage) in het Engels en Duits. Omdat Johan het nummer (na 50 jaar) weer onder de aandacht wilde brengen bij het publiek vroeg hij Henk van Broekhoven (beter bekend als John Spencer) een Nederlandse versie te schrijven voor het liedje zodat het nummer drietalig kon worden uitgebracht.

Voor de opnames van het nummer werd de hulp ingeroepen van Joris van Dijk en Michel Clerx van Sonic Solutions. Zij trokken ook nu weer alles uit de kast om het nummer te upgraden en zodat ze een feestelijke 2023 versie af konden leveren aan Johan. Wij denken dat dat meer dan gelukt is aldus Joris en Michel.

Johan en zijn team zijn heel nieuwsgierig naar de reacties en hopen dan ook dat het drietalig nummer omarmt zal worden door het publiek en veelvuldig te horen zal zijn bij de lokale regionale en landelijke zender in binnen en buitenland.

 

 

 

Sébastiaan uit Den Haag,''Nieuwe Dag'',

Je kunt Sébastiaan zo langzamerhand wel omschrijven als een echte muziekkunstenaar. Hij wijkt qua repertoire behoorlijk af van wat de massa uitbrengt en gaat als het ware soms tegen de stroom in. Tot nu toe heeft hem dat geen windeieren gelegd. Met name ‘Angeline’ heeft ervoor gezorgd dat Facebook en Google een behoorlijke vlucht hebben genomen. Na deze oorwurm heeft de uit Den Haag afkomstige entertainer het publiek verrast met andere liedjes om hen te laten zien én horen dat hij qua muziek erg veelzijdig is. Zijn nieuwe single ‘Nieuwe dag’ is weer een productie die van A tot Z goed in elkaar steekt. Deze kwam tot stand i.s.m. Frank Verkooyen van The Boom! Music studio.

Sébastiaan: ’Als we het over mijn muziek hebben kan ik ondertussen wel spreken over een uit de hand gelopen hobby dat inmiddels mijn werk is geworden. Ik heb ervaren dat artiest zijn veel meer is dan het uitbrengen van alleen maar liedjes. Je hebt met zoveel facetten te maken waardoor het echt een dagtaak is geworden. Omdat 96% van de liedjes over de liefde gaan heb ik dus doelbewust gekozen voor totaal iets anders. In ‘Nieuwe dag’ komen diverse opties voorbij hoe je een nieuwe dag kunt starten en beleven. Met een eveneens opvallende instrumentenkeuze denk ik dat ik weer verrassend voor de dag ben gekomen.’

 

 

 

Delano Bisscops,''Vaste Kroeg'',

“Het is vrijdag en je weet wat dat betekent. Ik ga een drankje doen in mijn vaste kroeg Bel mijn vrienden op of hun van de partij zijn Wij gaan feesten heel de nacht tot ’s morgens vroeg.

In de avond gaan wij door tot het aan gaatje Nee niks minder op volle kracht vooruit Even genieten en nergens meer aan denken Want vandaag gaat het lampje nog niet uit. Laat je maar gaan, drink geniet en voel je vrij Want hier in deze kroeg, is nog plek voor jou en mij Bestel maak plezier, zet je zorgen maar opzij. Want vanavond gaan we los en stopt eventjes de tijd” is een stukje van de nieuwe single van Delano, deze single zullen veelvuldig gaan horen in vele kroegen en radio zenders.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

William Sluijter,''Kom Dans Met Mij''.

William Sluijter de zingende dakdekker van Nederland is momenteel aardig aan de weg aan het timmeren en was al redelijke succesvol met diverse singles. Naast zijn optredens heeft hij een goed lopend dakdekkersbedrijf. Ook de optredens lopen goed door en inmiddels is William Sluijter een bekende zanger in het mooie Brabant en omstreken. Zijn doel is dan ook om nog verder het land in te gaan om zijn muziek ten gehore te kunnen brengen.

Nu 2 jaar verder, na het succes van Mijn ideale vrouw, is het weer tijd voor een nieuwe single met de titel,''Kom Dans Met Mij''. Een uptempo feestnummer waarvan het team van William verwacht dat het publiek luidkeels zal meezingen. De tekst is weer geschreven door Lilly van Zon en Jeroen Dirksen en Richard Pot van de Music Experience Studio zijn verantwoordelijk voor muziek en productie. De videoclip is opgenomen in het zonnige Spanje. Deze zomerse plaat is vanaf nu overal te beluisteren en te streamen op de bekende portals.

 

 

 

 

 

 

Matthias Woerdman,''Dans In Het Licht Van De Maan''.

Matthias Woerdman werd geboren in Apeldoorn, maar kwam door de liefde terecht in Lochem, in de Achterhoek. Zijn andere grote liefde is muziek, met name het Nederlandse lied. Hij bracht dan ook al enkele singles op de markt en samen met producer Roy Otters kwam zijn nieuwe single,''Dans In Het Licht Van De Maan''.

Het betreft een vrolijke zomerse track, die nu al uitstekende reacties mag ontvangen tijdens de optredens van Matthias. Het is dus slechts een kwestie van tijd voordat ‘Dans In Het Licht Van De Maan’ uit de radio zal schallen en te horen zal zijn op feestjes en partijen in het land.....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Erwin Haarmans,''Groener gras'',

TOPPER!!

Na z’n voorgaande spraakmakende single, ''De weekend-veganist'', presenteert de uit IJsselstein afkomstige zanger Erwin Haarmans de opvolger ''Groener gras''. We kennen die uitdrukking natuurlijk als één van de bekendste spreekwoorden die ons land rijk is en heeft als betekenis dat je niet ontevreden moet zijn met wat je hebt. De uitdaging om daar een pakkende tekst over te schrijven was aan Bjorn de Leijer wel toevertrouwd. Hij was namelijk ook verantwoordelijk voor “De weekend-veganist”. Ook deze productie kwam tot stand i.s.m. Frank Verkooyen van The Boom! Music studio. De samenwerking tussen Erwin en Frank is nog niet zo heel lang gaande. Toch ziet Erwin er grote voordelen in omdat Frank zelf ook zanger is en tips met hem deelt. Hij weet precies hoe het reilt en zeilt in de entertainmentwereld.

Erwin: ‘Omdat ik als doel stel om 3 tot 4 singles per jaar uit te brengen moet ik dit vanwege de drukke werkzaamheden bij mijn installatiebedrijf goed plannen. Daarom heb ik met Frank de afspraak gemaakt om meerdere singles achter elkaar op te nemen. Ook de single die in het najaar wordt gelanceerd is al kant en klaar. Dat geeft mij rust en zo kom ik beslagen ten ijs. ‘Groener gras’ heeft ook een prachtige verhaallijn. Het gaat over een vrouwtje en denk dan met de ogen dicht terug aan de tijd van toen. Het geheel is overgoten met een gezellig vrolijk sausje en levert hopelijk leuke reacties op.

 

 

 

TOPPER

3 singles binnen gekregen afgelopen week. 3 zijn er door mijn keuring gegaan, de rest: ALLEMAAL bagger. Ik zou zeggen, lever maar in bij Bagger TV Oranje....Daar vinden ze slootwater nog lekker.
--------------------------------

Maar dit: De beste zomerplaat van 2023. TOPPER voor de maand Juni.

Marco Kanters uit Moerdijk,''Morgen Is Niet zeker'',

Marco Kanters uit  brengt nu zijn nieuwe zomerse single,''Morgen Is Niet Zeker'', uit. Geniet van elke dag, het kan zomaar de laatste zijn! Natuurlijk zingt Marco het met een knipoog en een hoog feestgehalte!  Schitterende dans en meezingplaat.....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sylvia Romy Komt met ,''Breng mij Nog eenmaal Naar Huis'', geleend van Corry Konings.

De roodharige zangeres Sylvia Romy uit Groningen komt, na een tijdje van afwezigheid, met een nieuwe verrassende solo single uit getiteld,''Breng Mij Nog eenmaal Naar Huis''. De productie is in de vertrouwde handen van Martin Sterken. Sylvia zit al ruim 35 jaar in het artiestenvak en heeft meerdere singles en een aantal albums op haar naam staan (zowel solistisch als in duo-formatie). Zo was zij jaren het gezicht van het Duo Peter en Sylvia, beter bekend van het liedje, "M'n Engelbewaarder'', ''Kleine Gouden Ring'',''Hoog Over De Heuveltop'' en vele andere bekende nummers.

In 2009 bracht zij het duet, "Niets of Niemand'', uit met Wilma (Landkroon) bekend van o.a. de hits zoals, ''Een klomp met een zeiltje'' en''Grootpapa''.
Ook in datzelfde jaar kwam Sylvia met een duet genaamd, "Hoor de stem', die zij samen zong met zanger en tekstschrijver Henny Thijssen (de broer van Wilma). Vele solo-singles volgen hierop o.a (''Stoute Gedachten'', ''Je kunt me Niet Aan'', ''Gaat Het er Nu Van Komen'', totdat er in 2020 een nieuwe wending in de carrière van Sylvia kwam..

De zeer succesvolle collega-artiest en vriend Johnny Bach, zanger en tekstschrijver  trok de stoute schoenen aan en ging in duet met Sylvia Romy.
Hun eerste single, "Zolang Je Bij Me Bent''- ''Wenn Du Bei Mir Bist", werd zeer positief ontvangen zowel in Nederland als in Duitsland.
In november 2022 kwam er, een opvolger, van het Duo Johnny Bach & Sylvia Romy, ''Als Je Gaat'',/''If You Go".
Het werd de hoogste tijd, dat Sylvia Romy nu op solistisch gebied weer eens van zich liet horen met een mooie single, zoals we haar vanouds kennen,''Breng mij Nog eenmaal Naar Huis'',

Het nummer is orgineel uit 1974 van Corry Konings. In de film,''De Vijf van de Vierdaagse'', (1974) zong ze dit ook. Sommigen geloofden het niet, maar het is toch waar.  Ook uw radio-presentator heeft die film van Fons Rademakers gezien destijds, dus ik ben een (goede) getuige.


Het duo Johnny en Sylvia blijft, maar een ieder zal ook regelmatig
solo singles gaan uitbrengen.

 

 

 

Frank Smeekens,''Besta Jij Wel echt''.

De uit Tilburg afkomstige zanger Frank Smeekens verrast ons vandaag met een nieuwe single. Na de single, ''Kijk Ze Lopen;;, te hebben uitgebracht vond Frank het weer tijd worden voor iets nieuws.   

Dit keer heeft Frank samen met producer Randy Watzeels een swingende meezinger gemaakt van een echte ‘klassieker’ getiteld,''Besta Jij Wel Ech''t. Met een vrolijke en zomerse clip gaat Frank een poging wagen voor een notering in de muzieklijsten. Want laten wij eerlijk zijn; iedereen kan wel weer een beetje vrolijkheid gebruiken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rob Zorn gaat helemaal los met, Wij Vieren Samen Feest'',


Rob Zorn, afkomstig uit Haarlem krijgt de laatste tijd veel goed bedoelde adviezen om af te vallen, te sporten en gezond te blijven. Maar als rasbourgondier en hobbykok vindt hij dit best wel lastig omdat hij wel van een drankje, hapje en een feestje houdt.

Daarom bezingt Rob dit dillema op zijn eigen humorvolle wijze in zijn nieuwe zomerknaller,''Wij Vieren Samen Feest'', Je eet wat niet smaakt en je drinkt vieze sappies dan blijf je gaan. Maar Rob kiest altijd zijn eigen weg, want volgens hem zitten er niet voor niets net zoveel flesjes in een kratje bier als uren in de dag.

Eigenlijk is dit de opvolger van de zomerse single, ''Bloedje Bloedje Heet'', uit 2021 die ondertussen bijna 2.500.000 streams op Spotify heeft bereikt. Hierna volgden nog hits als Bere Bere Koud, Barbecue en Wat was de zomer bloedje heet. Deze singles werden door heel radioland omarmd en bij diverse stations gekozen tot paradeplaat, knuffelschijf, weekschijf, enz....

''Wij Vieren Samen Feest'', is echt een mega gezellig feestnummer en de hoes hebben we nog 1 keer laten tekenen. Maurice van de platenmaatschappij UltimateDisk vindt die karikatuurtekeningen zo leuk, dus doen we dat gewoon haha. De schrijver van het liedje is ditmaal Frank Berghuis en uiteraard tekende Manfred Jongenelis weer voor de productie.

 

 

 

En wie heeft er weer zoals heel vaak de PRIMEUR, nou?
---------------------------------------------------------------

Jannes Wolters uit Emmen maakt zijn fans ongetwijfeld blij met vrolijke meezinger,''Monika''. Een JOEKEL van een plaat!!

Jannes heeft al vaker geroepen dat de geschiedenis zich herhaalt. Met name de laatste jaren blijkt dat de nieuwe generatie hem niet vergeten is. Ook in de tijd dat zo’n beetje de hele wereld twee jaar stilstond merkte Jannes dat de jeugd zijn  liedjes massaal via de bekende portals streamden. Tijdens die periode heeft Jannes allesbehalve stilgezeten. Samen met Emile Hartkamp en Norus Padidar heeft hij gewerkt aan splinternieuw album dat waarschijnlijk medio augustus zal verschijnen. Als voorloper van deze verzamelaar presenteert Jannes vol trots zijn nieuwe feestsingle, ''Monika''. Qua klankkleuren past het perfect in het beeld van deze graag geziene volkszanger.

Jannes tegen Goed Verstaanbaar Online: ‘Omdat vooral het nummer Eleonora ontzettend populair is bij al mijn fans heb ik Emile gevraagd om een liedje in die stijl te maken. Het is echt ongelofelijk hoe hij dat telkens voor elkaar krijgt. Ik weet zeker dat, ''Monika'', in de smaak gaat vallen bij het publiek en de radiostations. De sound is heel herkenbaar Jannes en daarmee is deze missie geslaagd. Over het draaiboek van de videoclip is ook weer goed nagedacht. De vrolijke zomerse beelden zijn door Frank Swenne in opdracht van Apex Audio Visuals geschoten. Ik hoop dat de mensen hier met veel plezier naar kijken.’

Voor wat betreft het aanstaande album, daar komt echt een willekeur aan tracks op te staan die laten zien dat Jannes van alle markten thuis is. De meeste liedjes zijn geschreven door Emile Hartkamp, Norus Padidar, maar ook Jan Smit, Martin Sterken en Jannes zelf hebben daarvoor een aandeel geleverd. Naast een paar bewerkingen van liedjes uit zijn verleden zijn alle ogen gericht op een plaat die ligt in de stijl van Die Flippers en de Schlagerformatie Calimero’s. Die zou nog wel eens een eigen leven kunnen gaan leiden. Jannes hoopt in ieder geval dat de mensen kracht en saamhorigheid halen uit het 14 tracks tellende album. Binnen afzienbare tijd wordt ook de datum van de cd presentatie bekend gemaakt.

 

 

 

BERK MUSIC PRESENTEERT:

Nelis Leeman,''We Dansen Samen In 'T Rond''.

De uit Made (Noord-Brabant) afkomstige zanger Nelis Leeman verrast ons vandaag met een nieuwe single. Na de single, ''Kus Me Eén Keer, Kus Me Twee Keer'' te hebben uitgebracht vond Nelis het weer tijd worden voor iets nieuws. Dit keer heeft hij samen met Jeffrey Heesen en producer Waylon van der Heijden een swingende meezinger gemaakt met de titel ''We Dansen Samen In 'T Rond''. Goede meezinger en lekke foxtrot voor de dansliefhebbers. (zoals ik)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MARCO DE HOLLANDER,''ZOMER", Geleend van André

''Zomer'', een nieuwe versie van één van de vrolijkste en bekendste zomer hits van Nederland. En precies voor vrolijkheid en hits ben je bij de ‘Koning van de Polonaise’ op het juiste adres. Marco de Hollander staat erom bekend dat hij met zijn repertoire keuze niet de massa volgt. Het enige wat hij volgt is zijn hart. De zanger maakt muziek waar zijn fans om vragen en waar hij zelf voor 200% achter staat. Zijn nieuwste single, ''Zomer'', is hier een overduidelijk voorbeeld van, een feestplaat met een hoog meezing gehalte.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BERK MUSIC PRESENTEERT:

GEBROEDERS KO,''CHILLEN OP CURAÇAO",

Zon, zee, en strand. Eiland waar de zon altijd schijnt en de lucht helder blauw… Ga jij mee met de Gebroeders Ko lekker Chillen Op Curaçao?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

John de Bever,'T Is Moeilijk Bescheiden Te Blijven'', track van laatst verschenen album.

Johan Derksen (Vandaag Inside) zal deze dag nooit meer vergeten. In een vlaag van pure verstandsverbijstering werkte de markante tv-persoonlijkheid mee aan de nieuwe videoclip van John de Bever. Want, voor elkaar klaarstaan, dat is wat je in een hechte vriendschap doet. Maar zal het bekende Vandaag Inside-gezicht daar in de toekomst ook zo over denken? Hij kan de volksklanken van zijn muzikale vriend namelijk nu al niet meer horen! ‘Hier krijgt hij spijt van,’ voorspellen insiders.

De hit,'T Is Moeilijk Bescheiden Te Blijven'', die bij menigeen nog steeds bekend voorkomt, is door Nederlands meest populaire volkszanger in een nieuw muzikaal jasje gestoken. In het begin van de bijbehorende videoclip steekt Johan Derksen zijn ongezouten mening niet onder stoelen en banken. Hij vindt het vreselijk! Maar naarmate de gezelligheid in het nummer een hoogtepunt bereikt, is er geen houden meer aan en gaan de beentjes in de lucht. John de Bever voorspelt zijn vriend zelfs een carrière-switch. Maar of ‘De Snor’ daar zelf ook zo over denkt…

De Bevers Live!
John de Bever en Kees staan op 30 september en 1 oktober in Rotterdam Ahoy met hun show: ‘De Bevers Live’! De mannen bekend van hun realityserie ‘De Bevers’ ontvangen de meest bijzondere gasten tijdens de speciale huiskamerconcerten die nagenoeg al uitverkocht zijn! Caroline van der Plas, Lee Towers, Wilfred Genee en Johan Derksen zijn de eerste vrienden die bekend zijn gemaakt en acte de présence zullen geven. De Bevers beloven hun gasten een meezingfestijn dat bol staat van de humor, herkenbaarheid en vrolijke, muzikale klanken. De realityserie ‘De Bevers’  is elke donderdag te zien bij RTL5.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BERK MUSIC PRESENTEERT:

Jeroen van Zelst,''Jouw Liefste Wens'', geleend en origineel van Tanja Berg uit  Duitsland, in 1971 uitgebracht.

Jeroen van Zelst staat bekend om zijn aanstekelijke muziek, energieke optredens en natuurlijk veel humor. Vandaag komt hij met zijn feestversie van de hit, ''Jouw Liefste Wens'', dit nummer dat al eerder een cover was van de Nederlandse band De Paladijns. Het nummer werd uitgebracht in 1982 en groeide uit tot een piraten-hit in Nederland.

Echter, oorsprokelijk is het een Duitse Schlager van Tanja Berg uit Duitsland die het in 1972 uit bracht. Andrea Jurgens+ deed dat nog een keer over in

In 2023 lijkt het nummer weer populairder dan ooit en daar doet Jeroen van Zelst in geheel eigen wijze nog een schepje bovenop!

 

 

 

 

 

 

 

 

Monique Smit "Als Je Verliefd op een Jongen Bent'', geleend van Wilma Landkroon uit 1970.

Als kind groeide Monique Smit op met de muziek van Wilma. Haar moeder speelde tijdens het schoonmaken bijna altijd haar liedjes en zijn voor Monique een soort van nostalgie. Toch sprong, ''Als Je Verliefd Op Een Jongen Bent'', er altijd bovenuit en het grappige is dat haar broer al vanaf het begin van haar muzikale carrière zei dat ze dit nummer opnieuw moest uitbrengen. Toen ze afgelopen november met andere artiesten aan het strand lag in Turkije en het nummer daar spontaan weer ter sprake kwam, waren zij al net zo enthousiast. Dat was voor haar het laatste zetje om dit van zichzelf al gezellige liedje in een modern jasje te steken en zie hier het feestelijke resultaat! Bijgevoegde noot: Gewoontjes.