Marco Carolus geeft Manfred Jongenelis en Carlo Rijsdijk carte blanche voor nieuwe single,''Het Kan Me Niks Meer schelen'', 

 
Marco Carolus trekt met zijn nieuwe single,''Het Kan Me Niks Meer schelen'', de lijn door om zich als allround feestzanger op de markt te zetten. Hij hoopt hiermee uiteindelijk te bereiken dat de gunfactor om landelijk meer bekendheid te genieten steeds dichter bijkomt. Dat kan Marco natuurlijk niet alleen en daarom werkt hij momenteel vol tevredenheid samen met producer Manfred Jongenelis en tekstschrijver Carlo Rijsdijk. De mannen werden in het tv-programma “I want your song” tot twee keer toe bekroond tot winning team. Dat was voor Marco de reden om voor de opname van zijn nieuwe single voor het grootste gedeelte het lot helemaal over te laten aan Manfred en Carlo. Als enige voorwaarde werd gesteld dat het in de hoek moest liggen van de vorige liedjes, ''Dikke Tien'' en ''Jij Krijgt Die Lach Niet Meer Van Mijn Gezicht, orgineel van John de Bever.....

Ronald Visch van platenlabel Rood-Hit-Blauw producties denkt dat Marco met deze plaat inderdaad kan rekenen op een groeiend aantal fans. Naast het uitbrengen van deze single verzorgt Ronald overigens ook de boekingen van Marco.   
Marco: ‘Op een gegeven moment krijg je dan de tekst en een ingezongen ruwe versie binnen. Ik heb het vervolgens een paar keer opgezet en me afgevraagd of het wel iets voor me was. Je krijgt natuurlijk wel iets aangereikt waar je totaal geen invloed op hebt.  Daar heb ik natuurlijk ook goed over nagedacht. In dat geval zou ik wel aan de bel trekken, maar dat was gelukkig in dit geval niet nodig. Muzikaal werd het daarna beetje bij beetje opgebouwd tot de finale versie die echt vrolijk klinkt. Vanaf dag 1 was het wel raar, maar het is wel mijn liedje geworden. Het is een dijk van een nummer geworden waar ik trots op ben. Onlangs heb ik tijdens twee optredens het lied al gezongen. Het publiek deed goed mee en beide keren waren de reacties overweldigend. Het kan zo maar zijn dat ik de volgende keer weer een blanco blaadje bij Manfred en Carlo inlever. Ze hebben wederom bewezen dat hun bedrevenheid met het vak resulteert in een productie waar je U tegen zegt.

 

 

 

Charelle en Franky Falcon,''Kom Eens Even Dicht Bij Mij'',

Op veler verzoek bundelen Charelle en Franky Falcon uit s'Hertogenbosch opnieuw hun krachten voor een geweldige nieuwe duet-single, ''Kom Eens Even Dicht Bij Mij''. Dit liedje, geschreven door Dries Holten met een tekst van Jack van Raamsdonk, voldoet aan alle elementen die bij een Charelle en Franky Falcon single horen. Deze uiterst vrolijke, gezellige en dansbare track is wederom geproduceerd door Sonic Solutions en past perfect in het straatje van eerdere hits zoals, ''Verboden Liefde'' en ''Blijf Bij Mij''. De chemie tussen Charelle en Franky werkt nog steeds fantastisch. Als klap op de vuurpijl wordt er achter de schermen momenteel hard gewerkt aan een compleet album van dit populaire duo, die daarnaast ook met hun solo carrières actief zullen blijven.  Prima liedje, zowel vokaal als instrumentaal dik in orde.

 

 

 

 

 

 

 

BERK MUSIC blijft maar uitpakken.

3 maal de Theodorus Hit-Tip voor de jubileum uitzending van 11 en 12 februari in: 45 jaar radio en......DE KOLDER OP ZOLDER SHOW:

De Gebroeders Ko uit Geertruidenberg met,''Gas Gas Gas Op Die Lollie'',

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Gebroeders Rossig uit Wijchen,''Ik Wil met Jou Puntje Puntje

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Frank van Weert uit Bergeijk En Danny Canters uit Eindhoven met,'' Kleine Blonde Mariandl''

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bart Schuermans uit Tilburg,''Laat De Lampen Nou Maar Zwaaien'',


In 2007 lanceerde Bart Schuermans (49) de feestplaat “Laat de lampen nou maar zwaaien”. Bart had zelf de tekst geschreven en de productie kwam tot stand i.s.m. Studio Kees Tel. Vanwege het hoge feestgehalte is dit één van z’n favoriete liedjes die hij zingt tijdens optredens. Afgelopen zomer was hij uitgenodigd om te komen zingen op de Canarische eilanden. Nadat hij dit lied ten gehore bracht zongen de gasten het nummer luid mee en gingen helemaal los. Dat was voor Bart de reden om contact op te nemen met producer Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio om er een 2.0 versie van te laten maken.

Bart: ‘Frank was ook verantwoordelijk voor m’n vorige single,''Een maandag zonder kater''. Ik vroeg hem of hij een remix van,''Laat de lampen nou maar zwaaien'', wilde maken die bij deze tijd zou passen. Die uitdaging ging hij natuurlijk aan. Het tempo is verhoogd en “Laat de lampen 2.0” is voorzien van een modernere beat. Het was meteen raak. Daarmee kan ik tijdens de carnavalsdagen wel voor de dag komen. Wat ik niet verwacht had is dat “Een maandag zonder kater” ook bij diverse radiostations momenteel in de verkiezingslijst staat voor de nominatie Carnavalskraker. Die single was eigenlijk helemaal niet gemaakt voor de carnaval. De kans bestaat dus dat over een paar weken 2 platen van mij uit de speakers knallen. Daar ben ik natuurlijk heel blij mee’. Wij van GVB Online ook.......

 

 

 

 

TWEE TOPPERS uit de BERK MUSIC FEESTFABRIEK... in de Kolder Op Zolder Show van 11 februari a.s.

Alweer twee grote TOPPERS voor Goed Verstaanbaar Online voor in de nieuwe uitzending van zaterdagmiddag 11 februari om 16.00 uur. Jan Biggel uit Liempde (Boxtel) is er weer net als met het vorige Carnaval (''Ons Moeder Zeej'') met,''Als Bij Ons D'n Hoan Weer Kraait'',
Een enorme feestknaller, met grote feest-hit-potentie
------------------------------------------------------------
Eveneens geldt dat voor de Tilburgse feestzanger Frank Smeekens die alles voor zich uit laat lopen tijdens dit Carnaval,''Kijk Ze Lopen'', heeft een groot mee-lal gehalte..... TWEE grote TOPPERS voor de komende jubileum uitzending van Theodorus Niemeijer.

 

 

 

 

 

 

 

Eveneens geldt dat voor de Tilburgse feestzanger Frank Smeekens die alles voor zich uit laat lopen tijdens dit Carnaval,''Kijk Ze Lopen'', heeft een groot mee-lal gehalte..... TWEE grote TOPPERS voor de komende jubileum uitzending van Theodorus Niemeijer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hans Somers en Netty Reek,''O Ik Mis Je''.

De artiest Hans Somers (75) zit dit jaar 40 jaar professioneel in ‘t vak en vormt al 15 jaar een duo met Netty Reek. De nieuwe single van het populaire duo heet, ''O Ik Mis Je''.Het nummer is geschreven en geproduceerd door Frank Ferrari in de studio te Vlijmen.

De Rotterdamse zanger, presentator en liedjesschrijver Hans Somers brak door bij Veronica TV in 1986 met zijn allereerste single, ''Als een vogel'', maakte inmiddels meer als 25 zeer succesvolle platen, cd's en dvd's, werkte voor de TROS, VARA en STADS TV ROTTERDAM met praktisch alle bekende vaderlandse artiesten. Hans Somers is een echte professional, heeft meer als 400 liedjes op zijn repertoire en is bij elk feest inzetbaar.

 

Netty Reek is een in Rotterdam geboren zangeres. Ze zingt nu al weer een aantal jaren samen met Hans. Samen weten zij er altijd een spetterend optreden van te maken. Dat bewijst eens te meer hun mooie nieuwe liedje.

 

 

 

Appie Hein,''Halleluja 't is Carnaval ja''

Hij ken vur ginne meter zinge, maar vooruit, meej Carnaval kumpt dé nie zo net
Gullie kent dé liedje wel, nie?


Twee maanden geleden kreeg Appie Hein veel positieve reacties op zijn single, ''Eerst kwam de zon op''. Daarnaast werd hij overladen met vragen wanneer zijn carnavalssingle uit zou komen. Naast zanger en muzikant is Appie al vele jaren zendamateur bij het piratenstationnetje Radio Put FM. Hij had namelijk een keer op de zender geroepen dat hij al met iets bezig was, maar daar bleef het dus bij…..tot een paar weken terug. Hij speelde tijdens een optreden in een bejaardentehuis met zijn accordeon het alom bekende nummer ‘Hallelujah’ van Leonard Cohen. Op een gegeven moment kreeg hij een ingeving om een Nederlandstalige tekst hierop te schrijven en door producer Bryan Stelten (Studio Artists Choice) er een walsversie van te laten maken. In plaats van een ingetogen nummer is deze omgevormd tot een feestelijke versie. Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw was, net zoals Appie, zeer gecharmeerd van deze bewerking en hakte meteen de knoop door om de single te releasen.

Appie zegt tegen GVB Online;’ Ik woon in Limburg en daar betekent carnaval natuurlijk heel veel voor de plaatselijke bevolking. Zelf ben ik ook een echte feestvierder en loop vaak mee in de polonaise. Daar is mijn nieuwe plaat ‘Halleluja, ’t is carnaval ja! zeer geschikt voor. Als ik om me heen kijk begint “het feest der zotten” al aardig te leven. Dat begrijp ik ook wel omdat carnaval de afgelopen twee jaar niet door is gegaan. Dat wordt in februari wel goedgemaakt. Ik heb al een aantal optredens staan waar ik dit lied ga zingen. Wat ik de laatste tijd wel merk is dat er een verschuiving plaatsvindt van het café naar het buitengebied en bij de mensen thuis. Met name de feesttenten die door vriendengroepen in een weiland worden gezet groeien in populariteit. Van de 190 boekingen die ik in 2022 kreeg vonden er 130 plaats bij dergelijke locaties. Dat heeft natuurlijk te maken met de bizar hoge prijzen die tegenwoordig voor de drank betaald moet worden. Vaak zijn dat ook wel hele gezellige feestjes die tot diep in de nacht doorgaan. Ik voel me daar echt als een vis in het water’.

 

 

 

BERK MUSIC PRESENTEERT: 3 X Raak met Carnaval 2023.

Klik op de foto's voor de videoclips.

Double DJ'S,''Paddenstoel Paddenstoel'',

 

 

 

 

Feestteam,''Kantelen'', 

 

 

 

 

 

Jeroen Van Zelst,''Ik Wil Met Jou Naar Bed'',

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Petje Pils uit Maashees,''Polonaiselied'', Geleend van Beppie Kraft.

 
Met het,''Polonaiselied'', heeft Petje Pils een ultieme carnavalskraker in handen. Deze kraker is een Nederlandstalige versie van de Limburgstalige klassieker,''’t Roetsjleedsje'',van Beppie Kraft, waarmee Petje Pils ongetwijfeld menig polonaise zal creëren. De tekst schreef hij zelf en de productie is van Marco Leeuwis (DJ Galaga). Met ‘Ik Slaap Slecht’ maakt Petje Pils zich weer op voor het komende feestseizoen. Petje Pils schreef zelf de nieuwe single, en dook daarvoor de studio in met Marco Leeuwis (DJ Galaga). Petje Pils begon al op 12-jarige leeftijd met draaien als drive in DJ en werd enkele jaren later huis DJ van een kroeg. Hier leerde Petje Pils de kneepjes van het entertainment vak, en al gauw draaide hij in meerdere kroegen. Later ging hij zich ook toeleggen op het schrijven van carnavalsteksten, samen met een oom. Petje Pils houdt van carnaval én gezelligheid, en is bekend van singles zoals, ''Koning Carnaval'', ''Schud Het Er Maar In'',''Wat Ga Je Koken Ine'' en ‘Ik Slaap Slecht''.

 

 

 

Colinda uit Tilburg,''Later Krijg Je Spijt'',

Klik op de bovenstaande foto voor de videoclip.


Later krijg je spijt, dat zijn woorden die iedereen wel eens gebruikt als er onrecht aangedaan wordt. In sommige gevallen eindigt dat in een breuk die na verloop van tijd personen toch aan het denken zet.  Colinda hoopt dat ze met haar nieuwe single, ''Later krijg je spijt'', andere mensen zover kan krijgen om in ieder geval na te laten denken over wellicht stomme fouten die, achteraf gezien, op een andere manier opgelost hadden kunnen worden. Colinda gaat hier muzikaal gezien mee terug naar haar roots omdat het volkse lied altijd nog een plekje in haar hart heeft.

Colinda:’De laatste jaren heb ik op muzikaal gebied al veel uitgeprobeerd. Mijn ‘manager’ Roy  vond dat het nu de juiste tijd was om met een gevoelig nummer te komen. Persoonlijk ben ik hier ook erg blij mee. Dit jaar ben ik voornemens om flink van me te laten horen en wil mijn fans verblijden met mooie liedjes. Daar is volgens mij wel behoefte aan. In ieder geval laat ik me van meerdere kanten horen. Daarvoor blijf ik vol tevredenheid samenwerken met Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio. Wij kennen elkaar al tientallen jaren en weten wat we aan elkaar hebben. Daarvan krijg ik nooit spijt….

 

 

 

BENNIE BEKEND uit Tilburg, Niet onbekend meer nu met,''Als SWAT Bende Gij Verkleed''.

Klik op de bovenstaande foto voor de videoclip.


De meest onbekende bekende artiest uit Kruikenstad heet Bennie Bekend. Kan wel zijn, maar zijn carnavalskraker,''Als SWAT Bende Gij Verkleed is precies de drie kwarts maat die we nodig hebben met carnaval. Een prima feestplaat, niks mis mee.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Dorini's,''Welkom Aan Boord''.

Klik op de bovenstaande foto voor de videoclip.

De Dorini’s…hè wa? Het is er toch maar eentje? Ja klopt!
Maar ooit waren het er 2 en toen was het de keuze tussen De Dorini’s of De Christini’s. Gelukkig is het de eerste variant geworden want Christien hield het voor gezien. Daarna nam Marlou de microfoon over en samen hebben ze in heel wat café’s het licht aan zien gaan. Aan al het mooie komt een eind en maakt weer plaats voor nieuwe mooie dingen. Marlou hing de microfoon in de wilgen om meer tijd voor haar zoontje te hebben en Dorien kon het zingen nog niet laten dus die ging nog lekker door. Vandaar dat De Dorini’s nu alleen nog uit Dorien bestaat. Maar ze luistert ook naar Dorini, Dorien of Dorien van De Dorini’s.


Sinds 2007 een graag geziene gast in menig café of feestzaal. In no time weet ze de boel op stelten te zetten met haar enthousiasme en vrolijkheid. Je vindt haar op het podium, op de bar of op een kratje bier. Het maakt haar eigenlijk niet zoveel uit als het maar gezellig is. Dáááár zijn we weer!!! De Dorini’s gaan op cruise en iedereen mag mee, want als we gaan dan gaan we met z’n allen dus:de nieuwe knaller heet,''Welkom Aan Boord''.

Kapitein Stoempert en crew verzorgen een feestelijke cruise met natuurlijk een gastoptreden van De Dorini’s. We leggen op verschillende plaatsen aan maar wat is het altijd mooi om weer terug te komen in Brabant! Wat een gezellige carnavalsplaat is dit óók dit jaar weer.

 

 

 

Marco Schuitema met ,''Engelbewaarder'', nu als feestknaller.

Klik op de bovenstaande foto voor de videoclip.

''Engelbewaarder'',van Marco Schuitmaker uit Oude Pekela is een oude bekende plaat, geschreven door Pierre Kartner. Zelf kende ik deze al in eerdere versies van o.a. Mieke, Jan Warringa met Hennie Veenema en de meest bekende is die van Sylvia Roma. (Sylvia Corpiér) Deze hernieuwde cover is dit keer in een feest-jasje gegoten en ook nu geproduceerd door Marco Schuitmaker en Harald Queens. Marco is heel actief bezig een carrière op te bouwen en daar past deze remake goed bij. Wellicht gaat deze de komende weken tot aan het Carnaval uitstekend meedraaien......

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PRIMEUR PRIMEUR!

Henk Bernard uit Schijndel,''Ik Leef En Lach''.

Klik op de bovenstaande foto voor de videoclip.

Het nieuwe jaar 2023 krijgt een heel positieve start met de allernieuwste single van Henk Bernard, ''Ik Leef En Lach''! Na zijn laatste single,''Toch Ging Het Fout'' van augustus vorig jaar is Henk weer helemaal terug met het repertoire dat wij zo goed kennen van deze sympathieke Brabander. De track vertelt fictief dat Henk weer vrijgezel is nadat hij genoeg had van al het zeuren van zijn partner en nu vol op stap gaat met zijn vrienden en eindelijk weer eens volop kan lachen in het leven. In werkelijkheid is Henk natuurlijk nog steeds stapel op zijn lieve vriendin Miranka!

Deze nieuwe single is geschreven door het succes duo Emile Hartkamp en Norus Padidar, die hiermee zeker Henk vol op de kaart gaan zetten voor alle Nederlandse hitlijsten in de komende maanden van het nieuwe jaar met,''Ik Leef En Lach''.......

 

 

 

Een Nederlandse en Twee Belgen, een uitstekende combinatie:

Jettie Pallettie met Steve Tielens en Flop D'haeze,''Viva Carnaval''.

Klik op de bovenstaande foto voor de videoclip.

Voor deze unieke carnavalskraker ging Jettie Pallettie uit Tilburg al enige tijd geleden op zoek naar 2 mannelijke polonaisekanjers. Na jaren zoeken had zij eindelijk deze 2 gewaardeerde Belgische collega’s gevonden, maar gooide “Madame Corona” 2 jaar lang roet in het eten. Natuurlijk zijn Jettie en haar kornuiten niet voor één gat te vangen dus bij code GROEN doken zij alsnog de Goldfinger studio in en maakten van, ''Brand New Day'', van The Wiz Stars de Carnavalshit, ''Viva Carnaval''.
--------------------------------------------------------------------------------
(The Wiz Stars bestonden met hun grote hit in 1978 uit:Diana Ross · Michael Jackson · Nipsey Russell · Ted Ross · Richard Pryor · Lena Horne · Mabel King · Thelma Carpenter · Theresa Merritt.)
---------------------------------------------------------------------------------  
Samen met Waylon van der Heijden lukte het om deze klassieker – waar je eigenlijk niet aan mag komen – toch met alle respect te vernieuwen in een kraker van jewelste want er brak immers een brand nieuwe periode aan.

Tom van CameraWorks registreerde deze vrolijke bende met hun idiote grappen en grollen die Carnaval 2023 nodig heeft na al die stille jaren.
Er mag, nee…..er moet weer eens stevig uitgepakt worden !
Feest, Feest en nog eens Feest !
Deze speciale combinatie, beter bekend als Het Feestorkaan, De Keizer van de Ambiance en De Koning van de Polonaise is er één van ongekende hilariteit en kwaliteit.
Viva Carnaval zorgt voor een dosis feestbloed dat door je aderen gaat stromen waarbij je direct een zorgeloos en warm gevoel krijgt.

Viva Carnaval is een ware verbroedering.
Hoe kan het ook anders ?!  Met deze drie rasartiesten wordt de polonaise direct ritsend ingestart en zingt men luidkeels mee.

Het feest kan beginnen !

“ Viva Carnaval ” staat garant voor 100% Feestplezier !!

 

 

 

Dubbel Solo knalt het nieuwe jaar in met de single,''Laat Maar Lekker Waaien''

Klik op de bovenstaande foto voor de videoclip.

 
De samenwerking die Willem Jansen (Spijk) en Meriam Bruggink (Westervoort), oftewel Dubbel Solo, met producer en tekstschrijver Martin Sterken sloten, krijgt met hun nieuwe feestknaller van jewelste, ''Laat Maar Lekker Waaien'', een fantastisch vervolg. Er ligt voor 2023 al een planning klaar en er is bewust gekozen om dit project als eerste te presenteren. Zoals gewoonlijk verschijnt deze plaat weer bij Rood-Hit-Blauw producties. Bijzonder is ook de bijbehorende videoclip. Voor de allereerste keer zijn er beelden geschoten in het pand van RHB te Nijkerk. Naast een kantoor beschikt het perceel ook over een bar met een prachtige tapkast. Dat was voor Dubbel Solo eigenlijk de aanleiding om bij Ronald Visch de vraag neer te leggen of ze gebruik mochten maken van deze ‘filmset’.  

‘De eerste productie die Martin voor ons presenteerde viel bij ons én bij onze fans in goede aarde. Ook Martin gaf aan dat hij de samenwerking met ons erg fijn vond. Tijdens de bespreking over de planning van 2023 kwamen een aantal ideeën op tafel. Wij gaven aan dat het feestgehalte in ieder geval aanwezig moest zijn waarin onze sound telkens terug moest komen. Verder kreeg Martin de vrije hand en daar is hij mee aan de slag gegaan. Op het moment dat de demo gereed was, kregen wij de titel pas te horen. Deze is op verschillende manieren uit te leggen. Iedereen zegt het wel eens te pas en te onpas. In ons geval heeft dat in ieder geval niets met het weer te maken. Soms moet je ook maar gewoon denken, laat het maar lekker waaien. Uiteindelijk komt alles weer goed. Natuurlijk is de single zeer geschikt als radioplaat, maar als je de beelden erbij ziet krijg je echt een ‘wauw ’gevoel. Een aantal vrienden en kennissen van ons hebben gefigureerd en de stemming zat er goed in. Het is een echt leuke clip geworden waar we erg blij mee zijn’, aldus Willem en Meriam.   
Qua boekingen hebben ze niets te klagen. Daar zit een stijgende lijn in en met de carnaval in zicht is de kans groot dat ze wel ergens op een flyer belanden. In ieder geval zijn deze ras-entertainers er klaar voor om het publiek vrolijk te stemmen.

 

 

 

THEODORUS HIT-TIP Voor de uitzending van zaterdag 14 januari.

Denans,''We Hebbe De Kriebels Weer''. Het carnaval is weer begonnen...

Klik op de bovenstaande foto voor de videoclip.

Elk jaar doet Hans van Aalst uit Prinsenbeek mee om in de hoogste regionen te mogen vertoeven met een goede carnavals-hit. GVB Online denkt dat Denans hier ruimschoots in is geslaagd. Zijn nieuwe feestknaller, ''We Hebbe De Kriebels Weer'', is er eentje met groot potentieel voor het komende carnaval dat officieel begint op 18 februari.

 

 

 

J.C. Records presenteert:

THEODORUS HIT-TIP voor de uitzending van zaterdagmiddag 14 januari.

Emotie voert boventoon in nieuwe single Jessica Malfait  

Klik op de bovenstaande foto voor de videoclip.


Hoogte en dieptepunten. Vreugde en verdriet wisselen elkaar af, ook in het leven van de Bredase zangeres Jessica Malfait. Ditmaal geen vrolijk feestnummer zoals we van haar gewend zijn, maar een emotioneel lied dat bij je binnenkomt en direct zal raken.   Jarenlang lag de tekst en muziek van het nummer, ''Waarom ben ik niet gebleven'', dat geschreven is door Jolanda Roelofs onaangeroerd op de planken. Wegens diverse omstandigheden was het er nog niet van gekomen om het te laten opnemen en uitbrengen. Na een lange zoektocht naar het vinden van het juiste team achter het nummer werd enkele maanden geleden contact gezocht met producer Arjan Venemann. Na een goed gesprek werd besloten om de productie van het nummer te laten uitvoeren door producer Arjan Venemann en Hans Aalbers in de studio in Nederhorst den Berg.   

Na het gesprek met de studio werd zangeres Jessica Malfait benaderd met de vraag of zij het zag zitten om het liedje in te gaan zingen in de studio zodat het daarna als single uitgebracht kon worden. Uiteraard greep Jessica deze kans met beide handen aan. Niet alleen omdat ze razend enthousiast was over tekst en melodielijn van het liedje, maar ook omdat het voor haar een uitgelezen kans was om na lange tijd weer iets van zich te laten horen op muzikaal gebied. Om het team compleet te maken werd goede vriend en fotograaf Peter van Hout (van Woods Fotografie) ingeschakeld voor de fotografie en het artwork van de nieuwe single. Joey van de Bilt van Filmcreatie schoot de prachtige beelden voor de bijpassende videoclip in de oude leerlooierij (Pand 127) in Rijen.   
Jessica: Het was voor mij de eerste keer dat ik mocht samenwerken met producers Hans Aalbers en Arjan Venemann Ondanks de zenuwen om in een nieuwe studio te gaan opnemen stond het nieuwe nummer er snel op, en ben ik enorm trots op het schitterende eindresultaat.  Arjan Venemann en Hans Aalbers: Wij zijn erg blij met de productie die we voor jullie mochten maken! Echt een emotionele plaat, dat voel je ook wel zoals Jessica het gezongen heeft. Nogmaals; Wat ons betreft helemaal raak! aldus Arjan en Hans. Klopt helemaal, dus...Theodorus Hit-Tip op GVB Online.

 

 

 

THEODORUS HIT-TIP voor de uitzending van zaterdagmiddag 14 januari.

Klik op de bovenstaande foto voor de videoclip.


Erik van Klinken,''Tussen Kroegen En Kerken'', eerbetoon
aan Vader Abraham+

Met,''Tussen Kroegen En Kerken'', heeft de uit Emmen afkomstige zanger/entertainer Erik van Klinken een knaller van een opvolger in handen van zijn afgelopen jaar verschenen zomerhit, ''Ik Gaf Mijn Hart Aan Jou''. Uiteraard kennen we deze klassieker  van de op 8 november overleden Vader Abraham/Pierre Kartner. Samen met producer Frank Verkooyen brengt Erik van Klinken nu een prachtig eerbetoon aan dit icoon van het Nederlandse lied. Met een compleet nieuw arrangement zijn Erik en Frank er in geslaagd om,''Tussen Kroegen En Kerken'' weer helemaal anno Carnaval 2022 te laten klinken, Uiteraard zal deze tijdens het komende feestseizoen veelvuldig door heel het land én in de Après Ski gebieden te horen zijn. Natuurlijk ook bij GVB Online.......

 

 

 

Marco Talsma uit Beverwijk,''Ga Nooit Meer Van Huis'', 'geleend van Vader Abraham'.

Klik op de bovenstaande foto voor de videoclip.

Het zingen van gezellige oude Nederlandstalige liedjes is iets wat Marco Talsma in huiselijke kring al vele jaren graag doet. Daarvoor gebruikte hij een krakende party box die hij ooit aan z’n dochter had gegeven. Zijn vrouw Kitty vond het leuk dat hij deze hobby had, maar zag het niet zitten dat Marco elk weekend de hort op zou gaan en zij alleen met de kinderen thuis zou blijven. Dat begreep Marco natuurlijk ook en daarom  bleef hij gewoon lekker oefenen. Omdat de kinderen ondertussen niet meer thuis wonen en Kitty zag dat Marco echt blij werd van zingen reden ze ruim een jaar geleden naar een muziekwinkel om een fatsoenlijke geluid set te kopen.  Marco was de koning te rijk en met originele orkestbanden ging hij aan de slag.

Marco zei tegen GVB Online desgevraagd: Na een paar weken geoefend te hebben had ik het gevoel dat het steeds beter ging.  Wat ik niet wist is dat Kitty stiekem een afspraak had gemaakt met zangpedagoge Kelly Hensen. Ik moest voor haar een pakketje ophalen in Krommenie en stond opeens bij Kelly voor de deur. Na 20 lessen pluk ik daar de vruchten van. Pasgeleden vroeg Kitty of ik mee wilde rijden naar De Meern omdat ze een jurk moest passen. I.p.v. bij een boetiek stonden we bij  The Boom! Music Studio  op de stoep. In het diepste geheim had ze met producer Frank Verkooyen geregeld dat ik een nieuwe versie van,''Ga nooit meer van huis'', mocht opnemen.

Dit prachtige nummer is afkomstig uit de pen van Pierre Kartner, die het op z'n beurt zong met o.a. Corry Konings en in Belgie met Wendy van Wanten, zo'n 10 jaar geleden. Marco vervolgt tegen GVB Online....Omdat ik gek ben van blazers heeft Frank die op sublieme wijze erin verwerkt. Ik ben Kitty ontzettend dankbaar dat ze dit allemaal achter mijn rug heeft geregeld. Waar dit allemaal eindigt weet ik nog niet, maar dat wij vanaf nu alleen maar leuke dingen gaan doen is een feit’.

 

 

 

VERS VAN DE PERS!!! LEKKER DANSEN MET JOHAN HEEREN.....2 TOPPERS van Johan Heeren in de komende nieuwe uitzending van zaterdagnamiddag 14 januari.

Klik op de bovenstaande foto voor de videoclip.

De 1e nieuwe track,, ''Als jij weer bij me bent'',van Johan Heeren op het schijfje is een cover van de bekende band de Mavericks. De Nederlandse tekst is geschreven door Henk van Broekhoven (John Spencer) en door de mannen van de Sonic Solutions studio in een feestelijk jasje gestoken. De gitaarpartijen werden ingespeeld door Iwan Rommers. Manfred Jongenelis verzorgde de accordeonpartijen en Natasja den Toom het koorwerk.

Johan Heeren uit Roosendaal doet het!, ''Hoe Langer Ik Dans Met Jou''..en ,''Als Jij Weer Bij Me Bent'', TOPPER voor Januari 2023....En dat is nog maar één titel van een reeks van 3 singles tegelijk die nu uit komen van Johan Heeren.

Eindelijk heeft iemand het lef gehad om één van de bste producties van Raul Malo te coveren. ''Back In Your Arms Again'', uit 2013 van het album ''In Time'', is dan nu eindelijk in het Nederlands vertaald. En hoe, want Johan Heeren heeft het geflikt met deze geweldige TOPPER voor januari 2023.....Bravo voor Johan Heeren....

Johan Heeren,''Als Jij weer Bij Me Bent''....(Back In Your Arms Again)

 

 

 

Lars Brans uit Waalre, ''Vamos'' !

Klik op de foto voor de videoclip.
 
In een zoektocht naar een nieuwe single kwam Las Brans op Spotify  de  Duitstalige track,''Vamos'', van de Argentijns/Duitse zanger Semino Rossi tegen. Het eerste wat hem te binnenschoot was dat dit een perfecte opvolger zou zijn van, ''Dans je mee''. Samen met Frank van Weert heeft hij een Nederlandstalige tekst geschreven die over de liefde gaat. Producer Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio  kreeg zoals gewoonlijk de uitdaging om er een vrolijk arrangement van te maken. Lars vindt persoonlijk dat deze plaat het beste is wat hij tot nu toe op de markt heeft gezet. Het complete plaatje qua zang, instrumentenkeuze en videoclip klopt helemaal. Alle puzzelstukjes zijn in elkaar gevallen. Voor wat betreft de clip, daarvoor is ook  echt alles uit de kast getrokken.   
Lars: ‘ Ik weet dat het een gok is om deze feestelijke plaat in de ijskoude wintermaand december uit te brengen. Aan de andere kant heb ik er veel vertrouwen in dat het best wel eens een succes kan worden. In het voorjaar komen er ongetwijfeld weer talrijke vrolijke platen uit. Die ben in dan net een stapje voor. Stiekem hoop ik dat ik nog een graantje mee kan pakken tijdens de carnavalsperiode. Daar is, ''Vamos'', zeer geschikt voor. Uiteraard duik ik in het voorjaar de studio weer in om nieuw repertoire op te nemen.

 

 

 

BERK MUSIC BEZORGT GVB ONLINE ALWEER EEN PRIMEUR!!!

Rob Grijsbach uit Kaatsheuvel,''Waarom Ben Ik Met Met Kerst Zo Alleen'',

Klik op de foto voor de videoclip

Rob Grijsbach Komt nog even snel voor Kerstmis met een hommage aan wijlen Koos Alberts die met dit nummer kwam in december 1984. Het moet gezegd, een hele mooie geleende cover van,''Waarom Ben Ik Met Kerst Zo Alleen''.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Theodorus Hit-Tip voor de Rinkelende Bellen uitzending van 23 december.

Jan van Est is geboren op 23 mei 1981 in Dordrecht met zijn nieuwe single''Kerst In Heel Het Land'',

Klik op de foto voor de videoclip.

Jan van Est brengt Kerst In Heel Het Land uit! Een mooie tekst en met veel Kerstbellen is Jan er samen met zijn producers in geslaagd een heerlijke kerstsfeer neer te zetten. Wel vermeld ik er even bij dat de melodie-lijn geleend is van Sir Roger Whittaker een hele grote schlager-hit uit 1990,''Doch Tanzen Will Ich Nur Mit Dir Allein''. Maar het moet gezegd, mooie Kerst-single, dat in ieder geval.
Voor de videoclip zijn mooie beelden geschoten in Winterberg!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Theodorus Hit-Tip voor de uitzending Rinkelende Bellen op 23 december.
-------------------------------------------------------------------------------------
Otto Lagerfett,''Herr Pastor'', Schlager Der Woche!

Klik op de foto voor de videoclip.Geboren in het overwegende Katholieke Duitsland, kwam Otto vanaf kinds aan in de RK-Kerk, is gedoopt en kent vele Psalmen die hij uit volle borst al meezong. Maar ja, zoals ook in Nederland, is er direct de buurt van de Kerk ook altijd vaak het Dorpscafe daar noemend de ‘Kneipe’. In de puberjaren van Otto, was hij direct na de laatste klanken van het orgel daar te vinden, met menig potje bier en volop meezingend met alle grote Schlager Hits.  Hier begon de grote Carriere van Otto Lagerfett en Herr Pastor kwam zo af en toe ook eens even langs, was het niet om Otto te horen zingen dan was het wel omdat hij zelf ook niet vies was van een biertje.

Als je dan zo’n carriere hebt en je komt in aanraking met succes, alcohol en veel mooie vrouwen……tsja dan heb je in ieder geval een mooi leven, maar toch vraagt Otto zich af…..als er toch een leven na de dood bestaat en de Hemel en de Hel, wat staat mij dan wachten. Hij ligt er niet van wakker, maar ging toch weer even langs bij zijn oude Herr Pastor en legde bij hem die vraag neer. ‘Herr Pastor’ is dan ook de titel van de nieuwe single van Otto Lagerfett. Een regelrechte Kroegen – Feest knaller, die je meeneemt in de wereld tussen Hemel en Aarde en tusen Kerken en Kroegen.

 

 

 

TOPPER eind december

Grad Damen in samenwerking met Jannes:
 
Bredase zanger (4 dec. 1982) maakt zijn fans blij met nieuwe single,''Herinneringen'',  
Klik op de foto voor de video.


Grad Damen kondigde een tijd terug op zijn socials al aan dat hij zijn fans blij zou maken met een echt liedje zoals vroeger. Onder het bericht plaatste hij de hoes van de single, ''Herinneringen''. Dat leverde natuurlijk heel veel nieuwsgierige reacties op. Grad is daarom erg benieuwd wat men er van vindt. Muzikaal gezien gaat het terug naar de sound waarmee een kleine 23 jaar geleden zijn zangcarrière begon. Met name de herkenbare klanken van, ''Alisha'', ''De Straat Is Zijn Woning'', ''Heb Ik Jouw Wel Eens Gekust''en, ''Besta Jij Wel Echt''', heeft producer Manfred Jongenelis verwerkt in deze nieuwe plaat. Uiteraard is Grad zelf weer verantwoordelijk voor de prachtige tekst.Grad:’ Het lied gaat over je leven dat loopt zoals het loopt.

Alles lijkt vanzelfsprekend, maar op een dag kan alles voorbij zijn. Als ik aan vroeger denk zie ik me nog spelen op de hei. Op die plek staan nu allemaal huizen. Al die jaren uit m’n kindertijd gaan voor altijd mee in m’n herinnering. Mijn eigen kinderen zijn momenteel 14 en 17 jaar. Natuurlijk wil je die zo lang mogelijk bij je houden, maar je weet dat er een dag komt dat je hen ook los moet laten. Alles wat er dan wel blijft zijn herinneringen voor later. Dat geldt natuurlijk ook voor de vele vakantiefoto’s. Al dat soort dingen blijven je bij en daar gaat dit liedje over’.  
Voor Grad betekent deze single naast herinneringen ook een nieuwe start. Hij heeft namelijk een overeenkomst gesloten met platenlabel Jannes Produkties. Al vele jaren is Grad bevriend met Jannes. Nadat ze samen het duet ‘Doe mij een borrel en een biertje’ uitbrachten bood Jannes aan om de toekomstige platen van Grad op zijn label uit te brengen. Dat aanbod sloeg Grad natuurlijk niet af. Er liggen nog een aantal leuke ideeën op tafel die de komende tijd worden uitgewerkt. De neuzen staan in ieder geval dezelfde kant op en dat kan alleen maar uitmonden in succes. Eindelijk herkennen we Grad Damen weer zoals we hem zo graag willen horen.......

 

 

 

TOPPER eind december

ROBERT PATER – TERUG NAAR JOUW HART

Klik op de foto voor de video.

Na het succes afgelopen herfst van de single,''Gina'', sluit Robert Pater het jaar 2022 goed af met de nieuwe single, ''Terug Naar Jouw Hart''. Met dit door Frank Verkooyen geschreven en geproduceerde liedje laat Robert dit keer een meer gevoeligere kant van hem zien, de nieuwe single past perfect bij de tijd van het jaar. “Na de vele uptempo hits zoals, ''Eenzaam En Alleen'', ''Doe Met Me Wat Je Wilt'', ''Waarom Zoek Je Het Geluk'' en dus, ''Gina'', wilde ik graag een andere kant van mezelf laten zien. Met ‘Terug Naar Jouw Hart’ schreef Frank Verkooyen een prachtig liedje wat perfect aansluit bij mijn wens” aldus Robert Pater.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uit de BERK MUSIC-Feestfabriek:
Nelis Leeman,''Kus Me 1 Keer, Kus Me 2 Keer'',

Klik op de foto voor de video.

De populaire zanger uit het Brabantse Made ziet zijn zangtalenten de afgelopen jaren ontwikkelen. Voor deze nieuwe plaat, ''Kus Me 1 Keer, Kus Me 2 Keer'', werkte Nelis opnieuw samen met producer Waylon van der Heijden, terwijl hijzelf meeschreef aan het nummer. Het resultaat is een opgewekte foxtrot meezinger van de bovenste plank! Voor dit nieuwe nummer heeft hij een mix van ingrediënten gebruikt uit een aantal vroegere producties. Het levert een verrassende nieuwe stijl op die zowel voor feesttenten, cafés als radio zeer geschikt is.

 

 

TOPPER VAN DE WEEK !

Jannes (Wolters) uit Emmen,''Hoe Zit Het Nou Met jou''.

Klik op de foto voor de videoclip.

In de afgelopen 20 jaar heeft Jannes bewezen dat hij met verschillende stijlen muziek zijn fans keer op keer weet te verrassen. Het publiek gaat uit het dak als hij de éne na de andere feestplaat ten gehore brengt. Saamhorigheid weet hij ook als geen ander te waarborgen als een panfluit deel uitmaakt van de instrumentenkeuze. Met name de nummers, 'n Paradijs Op Aarde'' en ''Zwevend Naar 't Geluk'' zijn daar goede voorbeelden van. De laatste tijd merkt Jannes ook steeds vaker dat het jongere publiek, zeg maar de 18- tot 25-jarigen, liedjes uit zijn beginperiode oppakken. Dan doelt hij op tracks als, ''Casablanca'' en ''Eleonora''. Voor zijn nieuwe single, ''Hoe zit dat nou met jou'', hebben Emile Hartkamp en Norus Padidar een mix van ingrediënten gebruikt uit een aantal van zijn voorgaande producties.

Volgens Jannes levert dat een verrassende nieuwe stijl op die voor feesttenten, cafés en de radio zeer geschikt is. Het complete team is van mening dat zowel de jeugd als de oudere garde er een goed gevoel aan overhouden. Jannes is er in ieder geval heel erg content mee. Na al die jaren is Jannes nog steeds blij en dankbaar dat hij dit werk mag doen. Voorlopig zijn ze ook nog lang niet van hem af. Samen met een aantal mensen uit het vak die hem vanaf het eerste uur al begeleiden is hij bezig om een album op te nemen. Naast een groot aantal nummers uit de pen van Emile Hartkamp komen er ook liedjes op die Jannes samen met Martin Sterken heeft geschreven. Daarnaast hebben Norus Padidar en Jan Smit ook een aandeel geleverd. Op dit moment is het nog niet bekend wanneer dit album dat 14 of 15 tracks zal bevatten wordt gelanceerd. Het wordt in ieder geval een verzamelaar voor jong en oud. Jannes: ‘Dat is dan ook precies de reden waarom ik deze single nu uitbreng. Als we op het album wachten heb ik het gevoel dat het anders te lang duurt. De vorige plaat verscheen in april 2022, dus werd het de hoogste tijd voor een opvolger. Zoals eerder is aangekondigd zal het album groots worden gepresenteerd. Alle informatie hierover wordt uiteraard gedeeld.  

 

 

 

TOPPER VAN DE WEEK!

José Sep,''Ik Laat Me Vanavond Lekker Gaan.

Klik op de bovenste foto voor de videoclip.

De zangeres uit Oss komt met een heerlijke feest knaller, als opvolger van,''Ik Voel De Zomer In M'n Hart.

 

 

 

 

 

 

Geweldig nieuws uit Groningen:
TOPPER op 3 december in de nieuwe uitzending van GVB Online

Johnny Bach en Sylvia Romy',''Als je gaat''--''If You Go'',

Klik op de foto voor de videoclip.

Een bijzonder duet van zanger Johnny Bach en zangeres Sylvia Romy uit het hoge Noorden. Johnny Bach, singer en songwriter, samen met Sylvia Romy: Twee artiesten die door de jaren heen hun sporen ruimschoots hebben verdiend. En samen nu sinds enkele jaren zowel privé, als op het podium elkaar hebben gevonden. Twee karakteristieke stemmen die elkaar aanvullen als geen ander, komen nu met een nieuwe single….tweetalig! ,''Als je gaat''--''If You Go'',

Een blijvend mooi lied waar veel mensen zich mee kunnen identificeren is door dit Gouden Duo voorzien van een nieuwe Nederlandse tekst die aansluit op hun gevoel. Sylvia heeft de Nederlandse tekst voor haar rekening genomen, aangezien dit voor haar een 'persoonlijk tintje' heeft. Het lied,''Als Je gaat'',vertelt over het gemis, over het afscheid van een geliefde/en of dierbare(n).

Zoals we van dit Duo gewend zijn, is de basis een heerlijke schlager, een
échte radio plaat die als vanouds is geproduceerd en gearrangeerd door Martin Sterken.  Voor de speciale fans heeft dit Gouden Duo ervoor gekozen, om ook de  Engelstalige versie (als bonustrack ) single op te nemen. Van beide versies is een videoclip gemaakt door het team van CreAgency. Mooie opvolger van de Nedelandse-Duitstalige schlager,''Zolang Je Bij Me bent'', uit 2020.

 

Barry  And Eileen:

Barry en Eileen braken in 1975 door met,''If You Go, de Engelse vertaling van het nummer,''Tu t'En Vas van Alain Barrière en Noëlle Cordier, dat destijds een hit was in Frankrijk. Zowel in Nederland als in Vlaanderen werd de single een nummer 1-hit. Later dat jaar volgt de single Bad times dat ook in beide landen een hit wordt. Barry maakt dat jaar ook soloplaten, maar die blijven onopgemerkt. Vervolgens duurt het tot 1978 tot ze een hit scoren met door Barry zelf geschreven Summerwine en in Nederland volgt nog Ibiza. Daarna is het duo weer in de anonimiteit verdwenen.Tegenwoordig wonen Barry en Eileen nog steeds in België.

 

 

 

 

 

 

TOPPER VAN DE WEEK!

Mark Doldersum uit Assen met z'n nieuwe (cover) feestknaller,''Mijn Beste Vrienden'',

Klik op de foto voor de videoclip.

Het welbekende nummer, ''Mijn Beste Vrienden'',  waarmee De Havenzangers in 1991 een enorme hit in handen hadden, is in opdracht van Mark Doldersum door producer Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio behoorlijk onder handen genomen. Normaal gesproken is Mark geen zanger die de studio induikt om een cover van een nieuw jasje te voorzien, maar voor deze hedendaagse bewerking maakte hij graag een uitzondering. Hij ziet het als een aanvulling voor z’n eigen muziek. Veel optredens van Mark vinden plaats in de kroeg en als hij deze plaat ten gehore brengt heeft hij al een kleine voorsprong. Vrijwel iedereen kan het nummer meezingen.
 Mark:’ Ik hoorde deze plaat in de auto voorbijkomen en zei tegen m’n vrouw dat deze perfect bij mij zou passen. Ondertussen zing ik hem al een maand en de reacties zijn echt top. Het is een mooie opvolger van m’n vorige single,''Die Griekse Ogen'', die ook overal goed is ontvangen. Muzikaal begint ‘Mijn beste vrienden’ heerlijk rustig met een accordeon. Na verloop van tijd gaat hij los, blijft het tempo hoog en stopt ook niet meer. Er zit echt passie in,wat dat betreft voelt Frank precies aan wat ik van hem verwacht. Ik zie dit dan ook als een volgende stap in m’n carrière waarbij we samenbouwen aan een stevig fundament’.

Goede feestplaat voor nu.....en straks met Carnaval 2023.

 

 

Jovano uit Made kan op volle dansvloeren rekenen met, ''Kijk Jij Jezelf Maar Eens Aan'',

Klik op de foto voor de videoclip.

Theodorus Hit-Tip in de nieuwe uitzending van zaterdag-namiddag 3 december.  
Jovano Dingenouts bracht in het begin van 2022 z’n tweede single,''Ik Kan Niet Zonder Jou'', uit. Omdat deze ballad goed werd ontvangen kregen producer Manfred Jongenelis en tekstschrijver Carlo Verkooijen de opdracht om een nieuw liedje te maken. Nadat de demo van, ''Kijk Jij Jezelf Maar Eens Aan'', in de mailbox van Jovano binnenkwam, verscheen er een glimlach op zijn gezicht. Zijn familieleden kregen het nummer natuurlijk ook te horen en iedereen had er een goed gevoel bij. Met name de tekst slaat voor diverse relaties de spijker op z’n kop. Na de nieuwe ballad een paar keer te hebben meegezongen kreeg Jovano er toch een ander gevoel bij en dacht dat het geheel als foxtrot misschien wel beter uit de verf zou komen. Vooral het refrein kan volgens Jovano dan rekenen op volle dansvloeren. Gelukkig was hij niet zo verlegen om dit idee voor zich te houden. Hij nam meteen contact op met Manfred Jongenelis.  
Jovano:’ Manfred begreep precies wat ik bedoelde en was blij dat ik dit aangaf. Hij heeft vervolgens het arrangement aangepast en over het resultaat ben ik meer dan tevreden. Aan de tekst is overigens niets veranderd. Het zingen van ballads is wel iets dat ik heel erg graag doe, maar daar krijg je de gehele avond de dansvloer niet mee gevuld. Als ik er 1 of 2 zing, lukt dat nog wel, maar daarna wil het publiek toch wel vaak de voetjes van de vloer. Bovendien wil ik niet bestempeld worden als een zanger die alleen maar rustige liedjes zingt. Met, ''Kijk Jij Jezelf Maar Eens Aan'', bewijs ik dat ik veel meer in m’n mars heb. Daarom heb ik besloten dat ook de opvolger een snel liedje zal worden. Voorlopig is het nog niet zover. 

Ik ga eerst proberen om met deze nieuwe single m’n fans te verblijden. Wellicht levert het ook een aantal nieuwe ‘supporters’ op’.

Een lekkere dansplaat.

 

 

 

Ook voor Carnaval 2023 komen natuurlijk wederom.... de beste feesthits van Berk Music: 

De Alpenzusjes, Kus me

Klik op de foto voor de videoclip

 

 

Arjon Oostrom, Uit Etten-Leur,''Ons Feestcafé'

Lawineboys ft. Rocky Vosse,''Pretty Belinda''

 

 

Rob Van Daal, uit Prinsenbeek,''Nooit Kapot''

BERK MUSIC presenteert i.s.m. Goed Verstaanbaar Online,

DJANGO WAGNER danst met ons de MAMBO.

DE TOPPER op GVB Online voor de uitzending van 5 november a.s.

Klik op de bovenste foto voor de videoclip.

 

'"'We Dansen Op De Mambo''.

 

Heerlijk mambo plaat van Django Wagner die we maar meteen ten uitvoer brengen in de danszaal.

Dat is deze vrijdag al in Nia Domo te Boekel......De nieuwe Nr1 van november.....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PRIMEUR! PRIMEUR! PRIMEUR! PRIMEUR!

THEODORUS HIT-TIP voor de uitzending van 5 november a.s. Anthony Fokkema met het nummer "vecht en leef.

Deze PRIMEUR is besproken in het interview met Anthony Fokkema afgelopen zondag 2 oktober...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwe single Johnny Gold uit Almkerk,''De Waterlelie Dans''. 

Klik op de foto voor de videoclip.

Johnny Gold nieuwe single is, ''De Waterlelie Dans''. De allernieuwste feest hit van enfant terrible Johnny Gold. Hij word ook wel de ongekroonde Koning van de Nederlandstalige feestmuziek genoemd. De Waterlelie Dans is alweer de 7e succesvolle productie in de reeks “gouwe ouwe melodietjes in een feestelijk Johnny Gold jasje”  Wie is er niet als kind in de Efteling geweest en betoverd door het sprookje van de Indische waterlelies, waarin de behekste sterren als een soort elfjes hun dansje vertonen … Johnny in ieder geval wel en omdat ieder zichzelf respecterend feestartiest een plaatje met een dansje moet hebben gemaakt, zag deze ouwe feestbeest zijn kans schoon !

De Waterlelie Dans zal tijdens de komende feestperiode dan ook heel Nederland en België in zijn greep hebben, want wat is er leuker dan in plaats van de polonaise in te duiken, dit dansje uit te voeren .. en je hoeft echt geen volleerd danser te zijn om dit te kunnen uitvoeren … Als jullie gewoon doen wat die ouwe Koning v.d. feestmuziek zingt, kan er eigenlijk helemaal niks meer mis gaan.

 

 

Kimberly Hennipman uit Wieringerwaard brengt favoriete podiumplaat, ''Een Beetje Alleen'', op single uit.

Al meer dan vier jaar zingt Kimberly tijdens haar optredens het nummer, ''Een beetje alleen''. De kenners van het Nederlandstalige lied kennen deze uit 1983 afkomstige plaat natuurlijk van de Volendamse formatie Canyon. De tekst, geschreven door Dick Plat, is tegenwoordig nog steeds actueel. Veel mensen voelen zich nog steeds eenzaam en dat zal volgens Kimberly voorlopig ook niet veranderen. Een groot deel van hen heeft een carrière die loopt als een trein. Toch kun je dat aan de buitenkant niet zien. Het is de tweede single van Kimberly die bij platenlabel Rood-Hit-Blauw verschijnt.

Kimberly zegt tegen GVB Online' Normaal gesproken ga ik altijd naar mijn vaste producer Jeroen Dirksen, maar omdat ik het lied in deze vorm al geruime tijd in mijn repertoire heb zitten, gaan de credits nu naar multi-talent Leo van der Fluit. Hij trad in het verleden al op met verschillende kermisbandjes in Noord-Holland. Ik woonde vroeger bij Leo in de buurt en sprak regelmatig met hem over muziek. Een paar jaar geleden ging ik bij hem op bezoek in Nieuwe-Niedorp alwaar hij een studio aan huis heeft. Ik hoorde destijds zijn versie van ‘Een beetje alleen’ en vroeg aan hem of ik deze plaat op zijn orkestband mocht inzingen. Hij had het tempo iets verhoogd en het geheel iets vrolijker gemaakt. Hij vond het een uitstekend idee. Ik kreeg wel vaker de vraag gesteld van mijn fans om dit nummer op single uit te brengen.

Omdat het inmiddels op de kop af een jaar geleden is dat mijn voorgaande single, ''Mijn hart gaat boem boem'', verscheen, was de keuze snel gemaakt. Het product was al kant en klaar. Het enige wat nog ontbrak was een videoclip, maar die is inmiddels ook opgenomen. De beelden hiervan zijn geschoten in het oude dorpje Huisduinen, gelegen aan de rand van Den Helder’. Voorlopig moet Kimberly het op de bühne nog even rustig aan doen. Een paar jaar geleden is ze geopereerd aan haar voet en van de geplaatste pinnen had ze de laatste tijd veel last. Een week voor de release moest ze wederom onder het mes om dat probleem te verhelpen.

 

 

Cathariana Hulters,''Wat Kan Het Me ook Schelen''.

Je zou bijna zeggen, gelukkig daar is ze weer met een fonkelnieuwe single, ''Wat Kan Het Me Ook Schelen''. Inmiddels is Catharina Hulters al niet meer weg te denken uit ons Volkse Muziek Landschap, met vaak de bezongen traan en dan weer een en al vrolijkheid. Samen met haar creatieve team Emile Hartkamp & Norus Padidar is ze bezig met haar allereerste Album dat in het voorjaar gepresenteerd zal gaan worden.
Op weg naar haar debuutalbum zijn er een diversiteit aan liedjes nodig
om het muzikale schilderij mooi te laten kleuren, en dat is met haar nieuwe single zeker meer dan gelukt.


De z.g.n. Tarantella doet haar intrede en laat klanken herleven zoals ooit Marianne Weber met, ''De Italiaan'', deed of al in vroegere jaren Imca Marina met, ''Bella Italia''. Namen die naadloos aansluiten met dat waar Catharina Hulters voor staat, Hollandse Volkse muziek puur en oprecht.We kunnen al bijna niet wachten op het eindresultaat van haar eerste Album, waar ongetwijfeld al een collage voorbij komt van vele singles van haar maar de nieuwsgierigheid naar de nieuwe liedjes van haar.
''Wat Kan Het Me Ook Schelen'', zal ze denken, als ik maar kan en mag blijven zingen en het publiek blij kan maken, aldus Catharina.
En zo is het…..dat doet ze met deze single een zeker. !!!!

 

 

 

Frank Verkooyen uit Breda met, ''Laat Ons Drinken''.
 
Frank Verkooyen heeft voor zijn nieuwe single, ''Laat Ons Drinken'', wederom een scala aan topmuzikanten opgetrommeld die een steentje hebben bijgedragen aan deze vrolijk makende productie. Met name de live ingespeelde instrumenten, waaronder de accordeon, gitaar, trompet en trombone zorgen ervoor dat deze “lang leve de lol” plaat voldoet aan alle hoge eisen die Frank stelt aan de opnames afkomstig uit zijn eigen The Boom! Music Studio. Verkooyen is overigens ook zelf verantwoordelijk voor de muziek en de tekst van deze feestelijke song.

Frank: ‘De single is echt geënt op het leven in de kroeg en de gezelligheid van mensen onder elkaar. Zeker in deze bizarre tijd brengt de luchtige tekst, die voornamelijk over het plukken van de dag gaat, sommige mensen op andere ideeën. Met je vrienden naar het café gaan hoort daar natuurlijk bij. Ondanks dat het geen specifieke carnavaleske plaat is zou deze zo maar tijdens de dolle dagen geadopteerd kunnen worden. Overigens kom ik net terug van een artiestenreis uit Griekenland. Daar heb ik het lied stiekem gezongen. Dat leverde in ieder geval een lange polonaise op...PROOST!!   

 

 

 

Jan Smit is weer ''Boven Jan''(album) en kijkt met zijn nieuwe single letterlijk in, ''De Spiegel''.

Op 28 oktober is niet alleen het langverwachte, nieuwe studioalbum, ''Boven Jan'' van Jan Smit verschenen, maar ook meteen de gloednieuwe single, ''De Spiegel''. Samen met producer en tekstschrijver Thomas Tol doet Jan Smit aan zelfreflectie en kijkt hij in de spiegel.

Wat zie jij als je in de spiegel kijkt? Het zijn de eerste woorden en het is de eerste vraag die Jan Smit zich stelt wanneer hij letterlijk in de spiegel kijkt. Samen met zijn vaste producer en tekstschrijver Thomas Tol heeft Jan weer een pareltje gemaakt.
Na o.a. ''Hoofd Leeg, Hart Vrij''[, ''Zolang Je Bij Me Bent'' en het duet,''Tussen Jou En Mij'',met Waylon, krijgen we van Jan weer een heerlijke, mid-tempo popsong te horen. Net als alle 14 nummers op zijn nieuwe album,''Boven Jan'', dat nu digitaal en fysiek verschenen is. ''De Spiegel'', een prachtig liedje, dat door de hemelse klanken van de strijkers zonder meer naar een hoger niveau wordt getild.

Op Jan z’n nieuwe studioalbum, het eerste in vier jaar, staat er ook een feestelijk duet met John West,''M;n Eigen Feest'', en een vriendschapslied ''Proost Op De Vriendschap'', die mee zorgen voor een sterke muzikale mix en heerlijke variatie.

Wat goed dat Jan Smit de tijd nam om zijn nieuwe, ''Boven Jan'', album af te werken. Met de feestdagen in het vooruitzicht is de timing ideaal. Op die manier krijgt iedereen ook voldoende tijd om kennis te maken met het nieuwe repertoire dat Jan volgend jaar voorstelt tijdens zijn nieuwe, gelijknamige theatertournee. Die start in januari in Purmerend, maar brengt de populaire artiest ook naar Vlaanderen. Op 11 maart 2023 is er de Vlaamse première in Stadsschouwburg Antwerpen. Aansluitend speelt Jan nog in Capitole Gent (19 maart 2023), Trixxo Hasselt (10 juni 2023) en Kursaal Oostende (23 juni 2023). Tussen de nieuwe nummers van het ‘Boven Jan’-album, is de kans natuurlijk erg groot dat zijn nieuwe single,''De Spiegel'', ook een plekje op de setlijst krijgt. Wij zijn alvast erg blij met deze single-keuze, want richting het najaar is dit hét perfecte lied bij de tijd van het jaar.